Díky bezpečnostní kameře mám neustálý přehled o dění ve své firmě

bezpečnostní kamera

Jako podnikatel jsem v minulosti už mnohokrát čelil problémům se zloději, kteří se vloupali do objektu mé firmy. Z kanceláří vzali prakticky vše cenné. Teprve tehdy, když mě „navštívili“ poněkolikáté, jsem se rozhodl lépe ochránit svůj majetek. Pořídil jsem si nejrůznější bezpečnostní prvky. Ty se snažím neustále inovovat, aby byl stupeň zabezpečení co nejvyšší. A světe div se, od té doby mám od zlodějů relativní klid.

Analogovou kamerou vše začalo

Zcela zásadní se z mého hlediska jeví instalace kamerové techniky. Na počátku to byly klasické analogové kamery, jež nahrávaly vše, co se uvnitř i ve venkovním prostoru kanceláře dělo. Zloděje už jen jejich samotná přítomnost mnohdy odradí. V nejhorším případě má člověk alespoň důkazy, které pak lze předat policii. Díky tomu se následně lapkové dají snadno dostihnout.

Moderní kamerová technika umí divy

Při poslední aktualizaci zabezpečení mého firemního objektu jsem si pořídil IP kamery. S jejich pomocí mohu sledovat dění v interiérech i exteriérech firmy online, a to 24 hodin denně. Stačí si spustit aplikaci na telefonu a mám živý vstup přes kamery.

Kromě toho jsem investoval i do termokamery. Jde o praktickou věcičku, která mi pomáhá řešit i různé havarijní záležitosti ve firmě. S její pomocí totiž mohu například identifikovat, kde nastane problém s únikem tepla z horkovzdušného potrubí apod.

Samotné kamery samozřejmě nemusí zloděje od krádeží odradit. Přesto nyní cítím, že je můj firemní majetek lépe ochráněn. Kamery jsem si koneckonců pořídil i do svého bytu, protože se mi náramně osvědčily.

Pokud se rozhodnete investovat do kamerové techniky, doporučuji si pořídit kvalitnější verze. Sice vás vyjdou o něco dráž, zato jsou však důmyslnější a spolehlivější nežli nějaké laciné šunty.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient