Nový toaletní stolek: Chlouba naší ložnice

Už asi pátý den jsem vždy ráno po probuzení čekala ve frontě na koupelnu. Do společnosti bych rozhodně v takovém stavu, v jakém se pokaždé ráno nacházím, vyrazit nemohla. Několik minut, než se děti konečně vybatolily z koupelny, se ale postupem času stalo nekonečnou dobou a já se rozhodla vše řešit. Nejprve tak, že jsem si jednoduše přivstala. Fajn, začátek dobrý, nicméně vyhazování svých ratolestí ven s tím, že ještě nemám nalakované nehty, mě rázem přestalo bavit. Řešení se našlo! Pořídila jsem si toaletní stolek. Jeho výběr ale také nebyl příliš jednoduchý…

Chtěla jsem praktického pomocníka

V koupelně jsem vždy měla ve všech svých osobních věcech pořádek. I proto mé požadavky na toaletní stolek byly poměrně přísné. Jednak jsem potřebovala model se zrcadlem a jednak měl obsahovat spousty malých zásuvek, do nichž bych si mohla pohodlně poskládat veškerá svá malovátka. A co péče o vlasy? Na tu přece nelze zapomenout. Proto byl nezbytný i velký šuplík, v něž se mohly ukrýt fén a kulma. Navíc jsem hledala model se spoustou polic. Nikdy nevíte, co bude potřeba odložit, a to třeba jen na chvíli.

Sestava taburet + toaletní stolek se zrcadlem

Vzhled hrál také důležitou roli

I na designu záleží. Ano, toaletní stolek se zrcadlem stojí v ložnici, kam chodíme vesměs jen já a manžel. I přesto se na něj ale často díváme. Již na počátku jsme měla jasno v tom, že nechci žádný rozvrzaný model vyznačující se ne příliš moderním vzhledem. Chtěla jsem zkrátka jednoduchý, hranatý a elegantní vzhled. Nakonec jsem se ale postupně prokousávala bohatou nabídkou eshopu Dona-shop.cz a dostala jsem se až ke stolkům v provedení vintage. Ty se vyznačují jakýmsi retro vzhledem, jenž mi paradoxně učaroval. Vybrala jsem si model v něžné bílé barvě, protože se mi bílá líbí. Navíc skvěle ladí k výmalbě a naší posteli. A fronty u koupelny? V těch ať si stojí někdo jiný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *