Velká skříň jako dárek aneb čím uděláte ženě radost

Říká se, že uspokojit ženu je těžké. Já s tímto výrokem ale nemůžu souhlasit, aspoň pokud se budeme bavit o situaci mimo postel. Radost mi dokážou udělat i naprosto obyčejné věci, které by asi většinu mužů nepotěšily. V poslední době to byla třeba dobře vybraná skříň.

Ženy a oblečení patří k sobě a výjimek, pro něž toto pravidlo neplatí, je skutečně málo. Chcete-li tedy ženu potěšit, pořiďte jí něco na sebe. Nebo ještě lépe něco, kam by všechny ty kousky na sebe mohla dávat – šatní skříň!

Praktické dárky zbožňuji

Netušíte, čím obdarujete na Vánoce svou dceru, manželku či přítelkyni? Zjistěte, kolik místa má v pokoji, a pokud se tam ještě volno najde, pořiďte jí moderní šatní skříň s posuvnými dveřmi. Já jsem tento dárek dostala k narozeninám a řeknu vám, že už hodně dlouho jsem z dárku nebyla tak nadšená. Zbožňuju totiž praktické dary, a to tento rozhodně byl.

Většinou dostávám zabalené dárky do ruky, letos ale bylo vše jinak. Dar mě čekal rozbalený a už sestavený v ložnici. Stála tam od podlahy až ke stropu – bílá šatní skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem na dveřích. Celá prázdná a čekající, až do ní začnu skládat a věšet své oblečení. Byla jsem opravdu nadšená jako malá holka, a proto mám radu pro všechny muže, kteří nevědí, čím obdarovat svoji drahou polovičku: Pořiďte jí skříň!

Šatní skříň šířka 183 cm s posuvnými dveřmi Marta 09

Čím větší, tím lepší

Ne všichni muži si samozřejmě troufnou vybrat skříň bez konzultace s obdarovanou, ale není na tom nic těžkého. Zamyslete se, jaký dekor by se hodil do místnosti. V současné době jsou populární zejména světlé skříně, které prosvětlí prostor, ovšem je-li ostatní nábytek tmavý, pořiďte raději tmavý model.

Za sebe mohu říct, že mi vyhovuje, když je ve skříni dlouhá tyč, na niž si mohu navěsit spoustu ramínek s kabáty, košilemi, halenkami či šaty. Většinou jsou ovšem nejpraktičtější kombinované skříně s tyčí, policemi i šuplíky. A nezapomeňte na zrcadlo na dveřích skříně, je to více než praktické.

Moc bych si přála, aby na Vánoce bylo více tak spokojených žen, jako jsem byla po objevení dárku já. Tak si na tuhle radu vzpomeňte, až budete vybírat vánoční dary a zvažte nákup šatní skříně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *