Chcete útulnější domov? Zaměřte se na koberce!

koberce, kusové koberce,běhouny, koberce do dětských pokojů

Přemýšlíte nad tím, jak si zútulnit domov, ale stále vás nic nenapadá? Chtěli byste pro svou ratolest veselejší pokojíček? Vhodným řešením pro váš byt mohou být koberce. Pokud si myslíte, že tato speciální tkanina dávno vyšla z módy, tak jste na omylu. Pojďte se podívat, jaké možnosti se nabízí.

Výběr a údržba

Abyste zkrášlili své bydlení, nemusíte nutně pořizovat koberec přes celý pokoj. Naopak velmi trendy jsou menší kusové koberce, které pokoj zajímavě rozčlení. Jedná se o moderní bytový doplněk, jenž je dostupný v nejrůznějším provedení. Konzervativnější lidé sáhnou spíše po jednobarevném a méně křiklavém koberci, extravagantnější jedinci upřednostní bláznivé vzory a výrazné barvy.

Než si kusový koberec pořídíte, je zapotřebí rozmyslet si, kolik času a úsilí chcete věnovat jeho údržbě. Tímto se určitě řiďte zejména při výběru délky vlasu. Koberce s dlouhým vlasem působí pěkně a měkoučce, jsou příjemné na dotek, avšak jejich údržba je mnohem náročnější, než je tomu u kousků s krátkým vlasem. Je tedy třeba uvědomit si, zda máte doma dostatečně silný vysavač, a jestli vaši domácnost obývají také čtyřnozí mazlíčci, jejichž chlupy se na koberci velmi drží.

Koberečky pro nejmenší

Pokud chcete, aby se vaše děti cítily v pokojíčku příjemně, zkuste vsadit na barevné koberce, které pokoj zútulní. Na výběr je mnoho veselých motivů, jež dětičky ocení. Výhodou této textilní krytiny je navíc fakt, že izoluje dětské nožky od studené podlahy. Velmi oblíbený, zejména mezi hochy, je koberec s motivem silnice, na němž se kluci mohou vydovádět s různými modely autíček. Koberce do dětských pokojů tak udělají radost nejen těm úplně nejmenším, které zaujmou veselé barvy, ale i starším dětem. Řadu produktů z mnoha obchodů najdete v online porovnávači na stránce InHaus.cz.

Kusový koberec Ocean zelený
Kusový koberec Ocean zelený

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient