Nastal ten pravý čas na objednávku párty stanů a zahradních lehátek

Pomalu a jistě se k nám vrací teplé počasí. Těšíme se na příjemný relax v zahradě plné zeleně. Někdo svůj volný čas tráví práci na zahradě, někdo jiný lenošením v pohodlném zahradním lehátku. Zahradní radovánky se ovšem neobejdou bez stylových zahradních párty stanů. Přece si nenecháte pršet do jídla, taktéž nejsou příjemné zvědavé pohledy sousedů.  Navíc vám tento praktický pomocník může posloužit jako mobilní garáž, dočasné skladiště nebo sušička na prádlo. Podnikatelé využijí párty stany při různých akcích – promo, firemní, kulturní, veletrh, sportovní a jiné. V tomto případě doporučujeme si nechat plášť stanu potisknout reklamní logem nebo výrazným potiskem.

Na t-zbozi.cz velký výběr komfortních zahradních lehátek

Radovánky bez komfortních zahradních lehátek – to si někteří z nás neumí ani představit, stal se zahradní nábytek běžnou součástí výbavy našich domovů. Dřevěné lehátko –  to je “klasika”. Jedná se o segment ekologického nábytku. Kromě pláže a zahrady jsou rozkládací dřevěná lehátka tradičně využívána k rybolovu.  Ve složeném stavu šetří místo – poskytují vysoký stupeň pohodlí.

Jak si vybrat zahradní lehátka pro letní sídlo?

V závislosti na druhu dřeva a kvalitě výroby mohou dřevěná zahradní lehátka patřit jak k střední, tak k vyšší cenové třídě. Tradičně nejkvalitnější dřevo je teak, cedr, skandinávská borovice, z domácích se jedná o dub, buk a javor.  Ale na druhou stranu, proutěný nábytek patří také do klasiky a má zvláštní staromódní styl. Nevýhodou proutěných dřevěných lehátek je, že jakákoli přirozená réva nebo přírodní ratan je nutné v deštivých obdobích odstranit z otevřené plochy a v zimě skrývat v uzavřené místnosti. Proto je mnohem praktičtější si pořídit umělý ratan, který je od toho pravého k nerozeznání.

Jak si správně vybrat zahradní lehátko!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *