Jak nebýt single

pohovka, sedačka, rozkládací pohovky, gauč,

Pokud jste single ještě po třicítce, všichni kolem vás jsou šťastně vdaní, ženatí, nebo alespoň zasnoubení či ve vážném vztahu, ale vy stále nemůžete najít toho pravého, je čas něco změnit.

Možná se bojíte se, že se pro vás už nikdo nenajde. I když se snažíte doufat a věřit, zoufalství úporně doléhá. V životě často záleží zejména na úhlu pohledu. Negativní zkušenost může mít velmi pozitivní dopady na naši budoucnost. Změna pohledu na svět z pesimistického na optimistický ale vyžaduje trochu úsilí a tréninku. Místo zaměřování pozornosti na to, co nemáme, je třeba soustředit pozornost na všechno, co v životě máme. Být single má mnoho výhod, které ve vztahu budete marně hledat. Máte svobodu při plánování volného času a možnost kdykoliv spontánně jednat.

Zákon přitažlivosti

Důležité je nalezení vnitřní rovnováhy. K tomu je třeba se dopracovat dříve, než potkáte vysněného partnera. Bez poznání sebe sama buď šlápnete vedle, nebo vám hledání zabere mnoho času. Projdete desítkami vztahů, než najdete kvalitního partnera. Ztratíte mnoho času, který lze lépe využít na rozvoj toho pravého partnerství. Ptejte se sami sebe, která oblast života je pro vás nejdůležitější a co od partnera očekáváte či potřebujete.

Stanovte si priority

Která z oblastí je pro vás nejdůležitější: Peníze, rodina, práce, zdraví, životní styl či víra. Kde jsou vaše priority a životní cíle, a zda jste s nastavenými prioritami spokojeni. Ujasněte si, co je pro váš v životě nejdůležitější, ať začnete přitahovat stejné typy. Dlouholeté vztahy totiž přetrvávají díky sdíleným životním hodnotám. Fyzická přitažlivost je často v pozadí. Žádné priority nebo hodnoty nejsou jen špatné nebo dobré. Nesouvisí s tím druhy zálib, náboženství a postavení ve společnosti. Pevný, vyzrálý a láskyplný vztah může skvěle fungovat i přes rozdílné koníčky, dosažené vzdělaní a majetkové poměry.

Seznamy

Udělejte si jasno v tom, co od partnerského vztahu chcete. Buďte k sobě maximálně upřímní. Jasná představa o tom, co od partnera sami očekáváte, vás otevře novému vztahu a pomůže nepropadat zoufalství. Na papír pište do dvou sloupců. Do levého 5 kvalit, které má partner mít. Do pravého sloupce patří vlastnosti, které byste nepřekously. Uspíšíte si cestu k vysněnému muži. Upustíte od náhodných a zoufalých výběrů a plýtvání časem. Budete mít střízlivou životní vizi, budete sebevědomí, trpěliví a klidní. Svého vysněného partnera si přitáhnete jako magnet.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient