Víte, jak posílit prsa, aby byla pevná?

Pěkná prsa dostatečně zvednou ženě sebevědomí. A není nic krásnějšího než žena, která je sama se sebou opravdu spokojená. Jak tedy zpevnit svoje poprsí?

Velikost poprsí je dána přírodou a pomocí cvičení s jeho velikostí neuděláte. S věkem i na prsa začíná působit síla gravitace a ztrácejí svoji pevnost. Zde cvičení opravdu pomůže. Cesta ke krásnému a pevnému poprsí se odvíjí od vaší silné vůle a pravidelného cvičení. Jaké konkrétní cviky vám dokonale zpevní vaše ňadra?

Jak podpořit pevnost prsou

Ženy by měli věnovat pozornost i kvalitní sportovní podprsence. Pokud prsům není během cvičení poskytnuta dostatečná opora, hýbou se nejen shora dolů, ale i do boků. Proto byste při každé sportovní aktivitě měli nosit vždy sportovní podprsenku ve správné velikosti a vysoké kvalitě. V prodejnách se spodním prádlem vám určitě odborně poradí s výběrem správné velikosti sportovní podprsenky. Když budete sledovat velikostní tabulky a správně měřit, koupíte ji i na internetu. Pak už můžete začít opravdu cvičit.

Cviky na pevná prsa

Vezměte si do ruky činky jednoručky a cvičte na lavičce cviky známé jako benchpress. Lehněte si na lavičku a v rukou držte činky. Předpažte a pak pomalým, táhlým a kontrolovaným pohybem klesejte rukama směrem dolů, dokud se nedotknete hrudníku a pak se vraťte do počáteční pozice. Dělejte klasické kliky a zvolte vhodné tempo. Nikam nespěchejte, ale nedělejte je ani příliš pomalu. Lokty by měly při poklesu sevřít úhel 90 stupňů a dlaně mějte o něco dále od sebe, než jsou vaše ramena. Zkuste udělat 10 kliků a postupně zvyšujte opakování i množství sérií. Kondice se bude zvyšovat.

Zapojte i gymnastický míč

Gymnastický míč je dalším mimořádně účinným prostředkem k posílení poprsí. Cvik je dost náročný, i když jednoduše vypadá. Vezměte si do rukou gymnastický balón, aby vaše dlaně byly rovnoběžně s prsy. Pak balon mačkejte v pravidelných intervalech asi 20. sekund. Uvolněte se a pak zase cviky znovu opakujte. Bude vás to asi bolet, ale účinek je úžasný. Výsledky uvidíte po týdnu až 14 dnech. To, jak se dostaví rychle, záleží jen na vás a na tom, kolik času, jak pravidelně a s jakou vytrvalostí budete cvičit. Cvičení je velmi účinné, o tom není pochyb.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient