Zameteno před vlastním prahem

nabídky práce, volná místa, volná pracovní místa, nabídka zaměstnání

Pokud máme cítit životní energii a načerpat znovu chybějící síly, musíme se postarat o harmonii v okolí. Uspořádání, soulad a disciplína má velký význam.

Abychom se rádi vraceli domů, je třeba mít harmonické bydlení. Zkuste se podívat na svůj domov cizíma očima. Začněte hned u vchodu. Váš domov vás musí lákat ke vstupu. Velkou měrou ovlivňuje i to, jak se budeme doma cítit. Ozdoba na dveřích i pěkná rohožka zve s láskou do našich domovů.

Energie teče jako voda

Voda teče tudy, kudy to jde. Stejně je to i s energií. Je tedy třeba odstranit překážky. Jinak se vzepře a porazí cestou všechno, co potká. Sama nedokáže rozlišit, čeho je nutné se zbavit a co si chceme ještě ponechat. Klidně odnese všechno. Proto vše nepotřebné vyhoďte a přestaňte hromadit. Bude se vám doma lépe udržovat pořádek i lépe dýchat.

Zaměřeno na detail

Životní energie je nezbytnou součástí našich životů. Postupem času a s přibývajícím věkem ubývá a je třeba ji doplňovat. Zkuste si svou energii hýčkat a dopřejte jí pohled na krásu kolem. Vzbuzujte v ní zvědavost, která začne růst i ve vás. Neobklopujte se spoustou maličkostí, ale občas do prakticky vybaveného bytu či domu přidejte i něco pro pohlazení duše.

Vpusťte světlo dovnitř

Do našich příbytků by mělo pronikat dostatek slunečního světla. Pokud to není možné, přidejte dostatečné osvětlení. Nenechte sebe ani své myšlenky tápat ve tmě. Světlo vám zvedne náladu, dokáže totiž hotové divy. Zaberou i plameny svíčky nebo plápolající oheň v krbu.

Soulad a pořádek

Když máme uklizeno, lépe se nám bydlí, žije i dýchá. Před domem, bytem i v okolí, ale i uvnitř za dveřmi, kde to nikdo nevidí. Když máme zameteno před vaším prahem, lépe se nám řeší životní turbulence. Harmonické okolí a prostředí, v kterém žijeme, má na náš život dopad ve všech směrech.

Dopřejte si ochranu

Pocity dělají hotové divy. Bezpečné a pěkné dveře nám pomáhají cítit se doma jistě. Velké a prosklené plochy nechte oknům. Pevné dveře mají dobré izolační vlastnosti a v našem podvědomí zavládne pocit, že se cítíme neohrožení a pod dostatečnou ochranou.

Příbytky plné harmonie

Zaměřte se na přírodní materiály, které působí i na naši psychiku. Snažte se spolupracovat se svým okolím a nechte své domovy zapadnout do krajiny. Přírodní dřevo, kámen, proutí či bambus vypadají krásně a dávají nám pocítit propojení s přírodou.

Zaoblené tvary

Zapomeňte na ostré hrany a zaoblete je. Zněžněte okolí popínavými rostlinami a svůj sluch potěšte zvonkohrou. Buďte kreativní a vsaďte na zajímavá řešení. Obklopte se měkkými polštářky a vpusťte něžnost do života. Krása živých květů a rostlin přináší dokonalý užitek.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient