Spodní prádlo, které kloubí kvalitu a pěkný design? Hledala jsem dlouho – ale nakonec našla!

spodní prádlo

Poslední dobou kladu stále větší nároky na kvalitu spodního prádla – a to nejen u sebe, ale stejně tak i u mého přítele. Pryč jsou doby, kdy ani jeden z nás neřešil, z jakého materiálu jsou přítelovy trencle nebo který materiál použili na mnou nošené kalhotky. Začala jsem vyžadovat nejen kvalitu, ale i zajímavý design – protože ani spodní prádlo, ačkoli není na první pohled vidět, rozhodně nemusí být nuda.

Snažila jsem se ke stejnému názoru přimět i svého přítele. Ale znáte chlapy – jim je jedno, z čeho to je, hlavně když to neškrtí a dobře větrá. Tak jsem se rozhodla najít pro přítele takové spodní prádlo, které by mě dokázalo přesvědčit jak svým vzhledem, tak i materiálem a kvalitou.

Trvalo dlouho, než přišlo slovíčko „wow“

trenky_spodní prádlo Styx

Vybrat spodní prádlo pro chlapa? To jsem si ukousla pořádného sousta. My ženy sice vždycky víme, podle čeho vybírat prádlo pro sebe, ale najít to pravé ořechové i pro naše partnery. Fíha. Hledání jsem zahájila v řekách internetu, protože tam přece najdete vše. Trvalo ale hodně dlouho, nežli přišel velký údiv, ještě větší zájem a hlasité slovíčko „wow“.

Měla jsem za sebou hromadu odkazů a tipů na spodní prádlo, které slibovalo hory doly – po přečtení složení mě ale žádné z nich nenadchlo. Sliby – chyby, o tom jsem se přesvědčila. Pak jsem ale narazila na spodní prádlo Styx a upřímně se nestačila divit.

Tohle spodní prádlo mě dostalo. A vás dostane taky

trenky_spodní prádlo StyxCo mě zaujalo na první dobrou? Jednoznačně design. Ani barvami proslulá značka Desigual nedokázala vytvořit něco tak originálního a výjimečného, jako česká značka Styx. Ty barvy, vzory a motivy? No to byla prostě pecka!

Co kus – to originál. Co kus – to naprostá bomba. Abych se ale nenechala opít rohlíkem, samozřejmě jsem se zajímala nejen o původ téhle pro mě až do toho okamžiku neznámé značky, ale také o způsob výroby a materiály, které používají. Velmi mě potěšilo, že pro výrobu svého spodního prádla používají především bavlnu, kterou kombinují s lycrou a antibakteriálním modelem. Styx si mě pomalu získával.

Hokus pokus – objednám a uvidím!

Oproti jiným značkám spodního prádla, které můj přítel vyhledával, kupoval a posléze nosil, mě Styx zaujalo především výrobou – ta se nikdy nepřesunula jinam, jejich spodní prádlo vždy pocházelo z naší krásné země. A to je velké plus. Moc dobře vím, že některé proslulé značky, které si zakládají na rádoby kvalitě, ve snaze ušetřit předávají výrobu třeba do Asie – a o tom si myslím svoje. Takže Styx díky české výrobě dostal další velké plus.

Prošla jsem si nabídku a řekla si, co můžu ztratit, když příteli zkusím pár kousků jejich spodního prádla objednat. Hokus – pokus, buď to klapne, nebo vyhodím peníze oknem a přítel i nadále bude svoje nádobíčko nosit v trenkách od Calvina nebo boxerkách od Under Armour.

Trenýrky obstály na výbornou

Balíček došel a já byla snad ještě zvědavější nežli můj přítel – pravda, pro něho byla zásilka originálního spodního prádla jedno velké překvápko.trenky_spodní prádlo Styx

Hned po rozbalení jsem se zamilovala do pestrých barev, které byly ještě výraznější, jasnější a živější nežli na fotkách. Za mě prostě bomba – barvy totiž miluji!

Teď už jen počkat, co na to má drahá polovička. I jemu se živé odstíny a netradiční vzory zalíbily na první pohled. Čekalo se jen na to, jestli značka Styx a jejich trencle obstojí i při nošení – a že jim dal přítel zabrat! Jelikož jsem se ale dočetla, že jsou trenýrky Styx vhodné i na sport, poslala jsem v nich přítele na trénink. Jen ať je otestuje pěkně se vším všudy – když už, tak už.

A výsledek? Super! Spodní prádlo Styx nás oba dostalo – doslova do kolen.

Přítel si nemůže vynachválit pohodlíčko pro svoje nádobíčko

Od té doby, co jsem příteli pořídila spodní prádlo Styx, nechce nosit nic jiného. Zamiloval se do pohodlí, které mu trenýrky Styx nabízí. S oblibou si pochvaluje, že je jeho chlouba doslova jako v bavlnce. Jeho původně asi nejoblíbenější značka leží bez povšimnutí v šuplíku – na spodní prádlo Calvin Klein už pěknou dobu nesáhl, místo toho mě neustále nutí prát mu trencle od Styx, protože nedej bože, aby je neměl čisté a připravené, když ráno vstává do práce – to raději naostro!

Česká značka Styx je jasným důkazem, že co se dělá poctivýma českýma ručičkama, to prostě stojí za to.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient