Jarní i letní móda: Praktické boty do města i trochu parády do ruky a kolem krku

Jarní i letní móda

Uložte konečně zimní sněhule a kozačky do skříně a sáhněte po jarních botkách. Móda totiž samozřejmě neznamená jenom kalhoty, sukně, košile, halenky, kabáty a bundy a spoustu dalšího, ale i boty, které k ní neoddělitelně patří. Jaké boty letos budou v kurzu a jaké oblečení k nim nejlépe padne? A jaké módní doplňky na jaře frčí?

Podpatky akorát na běhání

Ženy, které si zrovna moc nepotrpí na vysoké podpatky, mohou zajásat. Letošní jaro je jako stvořené přímo pro ně. Všude totiž budou k dostání lodičky či mokasíny s nízkým a širokým podpatkem. Tedy takové, které tvoří skvělou oporu nohám a páteři. Nemusíte se bát v nich běhat celý den po městě, právě naopak. Jsou dostatečně pohodlné a nohy ani záda vás kvůli nim bolet rozhodně nebudou. K nim se dá vzít téměř všechno. Sukně různých délek i kalhoty jak klasické, tak i zkrácené délky. Ovšem buclatější ženy by měly být ostražité při volbě těchto lodiček nebo mokasín a zkrácených kalhot. Taková kombinace by nemusela být k jejich postavě příliš lichotivá.

Podpatky do města pro každou ženu

Ozdobte se tenkou šálou a elegantní kabelkou

Pokud jde o módní doplňky, i ty se samozřejmě objevují. Žhavým trendem letošního jara jsou tenké šály, které se hodí k jarním bundám či kabátkům. Kdo si ale myslí, že ho zahřejí, plete se. Jde jenom o ozdobu. Sice nadělají parádu a vypadají slušivě opravdu, ale moc tepla bohužel nepřinesou. Jenže pro krásu se musí trpět, ne?

A co kabelky? Velké batohy a kabely, do nichž nacpete úplně všechno včetně třeba malého nákupu, letos bohužel neletí. Příliš in nejsou ani malinká psaníčka. Nejvíce v kurzu jsou letos menší kabelky přesně akorát na klíče, mobil a peněženku. Dámy, které mají ve zvyku nacpat do kabely i všechny svoje pracovní papíry to příliš nepotěší. Na rozdíl od mohutných přecpaných pytlů ale tyhle střední kabelky vypadají opravdu elegantně.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient