Nejnebezpečnější povolání na světě

Zajímají vás nebezpečná povolání, která může vykonávat pouze skuteční muži? Jestliže ano, tak právě o tomto tématu se v tomto článku budeme bavit. Věřte nám, že ve chvíli, kdy máte strach, nejsou tyto pracovní místa pro vás. Jde skutečně o povolání, která zvládnou jen skuteční muži, jak jsme již naznačovali v předchozích větách. Nedokážete si pod tímto pojmem představit žádnou profesi? Věřte nám, že těch existuje rovnou celá řada.

Nebezpečná povolání aneb vítejte ve světě mužů

Ačkoliv se vám tato profese nebude ze začátku zdát jako nebezpečná, je dokázáno, že tomu tak opravdu je. Řeč je o dřevorubci. Dřevorubci jsou často vystavování nebezpečným situacím a musí se tak následně vypořádat s nebezpečnými procesy. Při nich dost často mohou přijít k úrazu nebo rovnou k úmrti. Podle statistik je tato profese mnohonásobně nebezpečnější než jakákoliv jiná, budeme-li se bavit o klasických pracovních místech. Dokázali byste v tomto oboru pracovat? Jestliže je vaše odpověď ne, není se čemu divit.

Nebezpečná povolání

Dalším nebezpečným povoláním je podvodní svářeč. Tady je riziko ještě mnohonasobně vyšší, a to v porovnání s předchozím zaměstnáním. Úmrtnost je zde opravdu vysoká, protože při výkonu této profese hrozí hned několik možných rizik. Od vážných poranění, až po onemocnění z povolání, které může nastat prakticky kdykoliv. Některá rizika mohou následně vést až k úmrtí. Toto povolání bylo porovnáváno například s práci policisty. Výsledek by vás nemile překvapil, o kolik procent je profese podvodního svářeče nebezpečnější.

Do třetice všeho špatného!

Třetím a zároveň posledním povoláním, které uvedeme je rybář na moři. Ten rovněž čelí nebezpečným rizikům, od onemocnění, přes napadnutí rybou až po manipulaci se složitými stroji. Práce je mimo jiné psychicky velmi náročná, takže pokud byste nad ní přemýšleli, musíte počítat s tím, že váš spánek nebude dostačující a stabilní. Máte odvahu na některou z těchto povolání? Jestliže ano, jaká profese vám připadá nejméně rizikovou? Odpovědět se s největší pravděpodobností ani nedá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *