Jaká je moje zkušenost s Body Wraps?

Jsem typická žena po dvou dětech, jež sice netrpí obezitou, ale nemá zrovna postavu modelky. Trápí mě zejména větší bříško a širší stehna, tedy klasické ženské problémové partie. Na cvičení není kvůli práci a starosti o děti příliš času, na zdravé vaření také ne. Člověk se pak upíná ke každé naději, jak zhubnout snadno a bez práce. A tu představují i tělové zábaly Body Wraps.

Poprvé jsem je viděla snad někde na Instagramu, mám pocit že u Veroniky Arichtevy. Domnívala jsem se, že jde o nějakou drahou proceduru, kterou si mohou dovolit pouze celebrity, přesto jsem si začala zjišťovat více informací. Nejde o úplně levnou záležitost, ovšem cenově nedostupné Body Wraps také nejsou. Jedna kúra stojí zhruba 1500 korun, při objednání více procedur se cena snižuje.

Jak vlastně zábaly probíhají?

Já jsem se vydala konkrétně do salonu Dr. Nek, která má se zábaly zkušenosti již od roku 2013. Nabízí několik variant, například Body Fit Wrap, Body Wraps Fast Slimming či Body Wraps Slim Mothers určené přímo pro maminky, avšak já zvolila klasiku, tedy Body Wraps Slim. Tato procedura trvá 90 minut a je doporučováno před ní 2 hodiny nejíst, celý den nesportovat a provést nemastný peeling. Vše jsem udělala podle instrukcí.

Když jsem přišla do salónu, vypila jsem připravený čaj (speciální Body Wraps TEA) a vyslechla jsem si, co mě čeká. Wrapařka mě přeměřila na 9 různých místech, vysvětlila mi techniku správného dýchání a odebrala se nachystat bandáže. Do těch mě zabalila. Následně jsem asi 20 minut cvičila a pak půl hodiny ležela a odpočívala. Celou tu dobu mi byla k dispozici vyškolená wrapařka, která mi také e-mailem poslala doporučený jídelníček. Není nutné ho dodržovat, ale dokáže prodloužit efekt zábalů.

Na těle mi ubylo 12 cm

Po příjemném odpočinku mi wrapařka tělové zábaly sundala a společně jsme se podívaly, jak proběhlo hubnutí. Po změření jsme zjistily, že mi na těle ubylo 12 cm! Zdálo se mi to neuvěřitelné, ovšem změna byla na těle skutečně vidět. Jako dárek jsem dostala ještě balení čaje Body Wraps TEA s sebou domů a instrukce – 24 hodin po proceduře se nemám sprchovat, mám dostatečně pít a dodržovat zdravý životní styl.

Dr.Nek se chlubí tím, že mají pro namáčení zábalů speciální směs, která dokáže ničit i tuky. Tomu příliš nevěřím, z mého těla zřejmě odešla spíše jen voda. Jak dlouho efekt vydrží, netuším. Budu se snažit více hýbat a dodržovat zdravý životní styl. Pak se rozhodnu, zda půjdu na další proceduru.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient