Dárky od srdce pro vaše blízké, začněte třeba maminkou

Nejenom při různých příležitostech, jako jsou narozeniny, svátky, Vánoce a různá výročí, je doba vhodná na obdarování našich nejbližších. Radost nějakou drobností můžete udělat i kdykoliv během roku a nemusíte čekat na konkrétní příležitost. Právě tyto dárečky nejvíce potěší.

Potěšit maminku

Já osobně dávám dárky velmi ráda. Snad ještě radši, než je dostávám. Vždycky se těším na ten moment překvapení, kdy daná osoba dárek rozbaluje a potom nenápadně pozoruji, jak se tváří a jak se jí objeví úsměv na rtech. Snad nejraději obdarovávám svoji maminku, která si to rozhodně zaslouží. A proto neváhám využít nejenom každé příležitosti, ale ráda ji potěším nějakou drobností i jen tak. I taková drobnost, jako je třeba kosmetika nebo kytička potěší a vykouzlí úsměv na rtech. Takový člověk má hned lepší náladu a veselejší den.

Jak udělat radost kamarádce

Dárky by si mezi sebou měly dávat i kamarádky. Vždycky, když někde zahlédnu něco zajímavého, u čeho vím, že by se to mojí kamarádce líbilo, neváhám ani minutu a okamžitě tu věc musím mít. A až se příště zase po dlouhé době sejdeme třeba u kávy nebo na hřišti s dětmi, vím, že ji maličkost v podobě milého dárku potěší.

Proč jen tak nepotěšit kolegyni

V práci jsem měla doposud na kolegyně opravdu štěstí. Většinou jsme si jedna s druhou sedly. A proto po čase, kdy jsme se oťukaly a jedna druhou poznaly, jsme si začaly dávat nejrůznější drobnosti. Hned ten pracovní den rychleji utekl, když jsme věděly, že stačí jen té druhé udělat radost nějakou drobností. Nejčastěji to byly nějaké sladkosti nebo třeba i obyčejný balzám na rty. Stačí totiž jen málo.

Myslete i na ty nejmenší

A dárečky si rozhodně zaslouží i ti nejmenší. Miluji, když svým dětem můžu koupit něco, co si opravdu přejí a po čem touží. Ale úplně nejraději mám Vánoce, protože stále ještě obě moje děti věří na Ježíška, a tak je Štědrý večer opravdu magický a jeho atmosféra kouzelná.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient