Auto – moto – svět

Auto se stalo nedílnou součástí našeho každodenního života. Pokud žijete na vesnici nebo jiném místě se sníženou dopravní dostupností, stane se pro vás nezbytným prostředkem, bez něhož se nedá obejít. Nebo vás řízení auta živí. Nebo baví. Pak vás auta začnou přirozeně zajímat.

Kde se dozvím nejvíc

Svět aut se dá probírat v dlouhých diskuzích s kamarády. Existují oblíbené televizní pořady, které pravidelně přinášejí novinky, testy a informace z automobilové branže. Já osobně dávám přednost magazínům o autech a motorkách. Možná je to díky mé oblibě ve čtení, ale určitě je rozhodující i to, že si magazín přečtu, kdykoli a kdekoli chci. Mohu u něj trávit tolik času, kolik právě mám, a příště navázat ve stejném místě, nebo se pustit do úplně jiné rubriky.

Protože nejsem žádný velký znalec aut, nejvíce vyhledávám různé zajímavosti o automobilech. Pobaví mě třeba informace o tom, že policejním botičkám asi odzvonilo, protože jsou těžké, drahé, neefektivní. Místo botičky vám policie zakryje pomocí nového výrobku přední sklo – a máte po žížalkách. Tedy po ježdění.

Líbí se mi, že si přečtu o tom, co se děje u nás i v zahraničí, zjistím, které vozy jsou nejbezpečnější, jak moc (či málo) se bouralo, nebo co všechno si do svých aut mohou pořídit milovníci luxusu. Pobaví mě informace, že se do auta dá pořídit hvězdné nebe nad hlavu, kávovar, ale taky ochrana před biologickými zbraněmi!

Mám-li chuť získat praktické informace, dostanu je. Třeba o tom, jak je to s předností na kruhových objezdech, jak se zachovat při autonehodě, nebo co dělat, když ztratím svůj řidičský průkaz.

Pastva pro oko

K vidění je toho spousta: jak vypadají nové vozy známých automobilek, jakou proměnu skrývá nová generace oblíbeného vozu, nebo jakými mnoha způsoby je možné upravit stejný vůz. Skutečnou lahůdkou je pak zhlédnout nejkrásnější vozy 40. let. Díky tomu, že v té době neexistovala omezení a nešetřilo se na materiálech, vznikaly věci krásné na pohled.

Číst si v magazínu o světě aut a motorek je zábavné i poučné. A pokud už máte čtení dost, nebo to není ta pravá zábava pro vás, je tu celá řada videí, která zastanou totéž. Tak dobrou zábavu!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient