Na kolik zápasů se na MS v hokeji 2017 můžete těšit?

Je to doslova hokejový svátek. Tak můžeme označit MS v hokeji 2017, které se i letos koná v květnu. Tentokrát rozhodně zaujme to, že pořadatelskou zemí není jenom jedna, ale dvě. Německo a Francie.

Stejně jako v předchozích letech, i letos nebude nouze o mnoho zajímavých zápasů. Program MS v hokeji 2017 slibuje velmi zajímavou podívanou. Podívejme se proto společně na to, kolik zápasů můžete vidět. Pokud jde o váš oblíbený tým, je třeba říci, že minimum, které můžete sledovat, bude sedm. Je to dáno tím, že v rámci skupiny, která čítá celkem 8 týmů, bude hráno systémem, že každý bude hrát s každým. A to znamená, že sedm zápasů je samozřejmých.

Kolik se v rámci MS v hokeji 2017 odehraje zápasů v základních skupinách?

Podívejme se na celý šampionát komplexně. A to z toho důvodu, že zápasů bude skutečně více než dost. Právě díky tomuto systému se můžete těšit na to, že jenom v rámci základních skupin bude počet zápasů atakovat hranici šedesáti. Když máme být konkrétní, musíme říci, že v každé hale se v rámci MS v hokeji 2017 odehraje celkem 28 zápasů základní skupiny. Náš tým bude hrát ve Francii, v hale s názvem AccorHotels Arena, s ním zde svůj základ odehraje dalších 7 týmů. Pokud jde o zbytek, tak ty čeká německá Lanxess arena. Jde o největší hokejovou halu v rámci celé Evropy.

Jaké další zápasy můžete na Mistrovství světa v hokeji 2017 vidět?

Týmy, které postoupí dále, budou čekat zápasy další. Zde připomeňme, že budou hrány výhradně už jenom v Německu. Taková má Mistrovství světa v hokeji 2017 jasná pravidla. Celkem se zde odehraje ještě šest následujících utkání. Jaká to jsou? Budou to dvě čtvrtfinále a následně dvě semifinále. Potom už zbývá samozřejmý duel o bronz a následně to nejdůležitější a nejočekávanější. Je to finále, které se odehraje v poslední den šampionátu, a to ve večerních hodinách.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient