Ronald Gene Simmons

Píše se prosinec roku 1987 a zdánlivě „normální“ vysloužilý voják armády Spojených států vyráží domů za svou rodinou. Chvíli předtím si ale opatří zbraň a hned po svém příjezdu zavraždí svoji manželku a své dvě děti. Začíná se tak psát příběh jednoho z nejodpornějších vrahů americké historie.

Raný život

Ronald Gene Simmons se narodil 15. července 1940 v Chicagu. Vyjma brzkého úmrtí svého otce prožil Simmons poměrně spokojené dětství. Roku 1957 se rozhodl opustit školu a začít kariéru u námořnictva. Zde sloužil celých dvanáct let a zíkal hodnost seržant. V roce 1960 si vzal za ženu Rebeccu Ulibarri, s níž měl celkem 7 dětí.

Vraždy

K první vraždě se Ronald odhodlal 22. prosince 1987. Ten den si opatřil zbraň Ruger 22, přišel domů a pistolí zavraždil svého syna Geneho a manželku Rebeccu. Svou 3letou dceru Barbaru následně uškrtil a těla pak zakopal. Večer pak zavraždil své další čtyři děti, kterým namluvil, že pro ně má dárky a následně je pod touto záštitou jednoho po druhém utopil v sudu s dešťovou vodou.

O čtyři dny později přijeli na návštěvu zbývající členové rodiny. Jako první se v bytě objevil jeho syn Billy s manželkou Renatou, kteří za to taktéž jako první zaplatili životem, stejně tak jako jejich 20měsíční syn Trae. Smrti neunikla ani jeho dcera Sheila, s níž měl kdysi incestní vztah, její manžel Dennis, ani jeho vnuk a vnučka. Simmons poté těla rodinných příslušníků vyskládal vedle sebe do „úhledných“ řad a zakryl je kabáty.

28. prosince už padla kosa na kámen. Ten den si Ronald vyrazil na vražednou vyjížďku, při níž zabil dva lidi a další čtyři zranil. Poté šel do kanceláře Woodline Motor Freight Company, kde si čekání na policii krátil povídáním s jedním z tajemníků. Po jeho zatčení vyrazili strážci zákona k němu domů. Prohlídka jeho bytu jim zabrala dva dny, během nichž objevili 14 mrtvol.

Simmons byl obviněn z 16 vražd, shledán vinným a odsouzen k trestu smrti. Odvolání odmítl s tím, že si smrt zaslouží. Na jeho písemnou žádost byl 25. června 1990 popraven smrtící injekcí. Žádný z jeho příbuzných se nechtěl postarat o jeho tělo a tak byl pohřben do hrobky pro chudé.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient