Propaganda a řízené loutky

Propaganda a řízené loutky

Své lidi si vyškolíme a zmanipulujeme. Pak zaplatíme další balík peněz a pomocí propagandy v médiích vás donutíme myslet si to, co chceme, abyste si mysleli. Uděláme z vás loutky a budeme vás vodit tak, jak chceme, abyste chodili. Nemáme-li proti komu bojovat, nepřítele si vytvoříme a vnukneme celému světu myšlenku, že je třeba se proti němu bránit.

Asi tak se to dělá v USA. Pak nás oblafnou všechny. Za peníze si koupí i naše názory. Propaganda je mocná a 100 x opakovaná lež se stává pravdou. Ekonomika se musí točit a zbrojní průmysl je super business. A aby se točil, musí se najít protivník. A nyní má černého Petra Rusko. Pokud se podíváte na video, uvidíte, jak se v USA počítá, jak asi vypadají tréninkové propagandistické kempy pro novináře a jak se lidem vymývají mozky.

Nulandová přiznala, že USA mají v Evropě tréninkové kempy pro novináře!

Odkaz:

Nulandová přiznala, že USA mají v Evropě tréninkové kempy pro novináře!

Video:

Jsou i lidé, kteří by chtěli vidět svět ideální. A kteří si myslí, že spolupráce Ruska a USA by byla lepší než vyvolávání konfliktů a bojů. Má to ale asi jeden háček. Ekonomiky zbrojního průmyslu by se netočila, spousta lidí v USA by neměla co jíst, i když naopak při růstu tohoto odvětví jinde umírají lidé právě zde vyrobenými zbraněmi.

Vyjádření je k tomuto tématu mnoho, třeba tohle:

,,Suma sumárum, je tedy USA mnohem bohatší a zároveň také zadluženější zemí, než je současné Rusko. Životní úroveň USA je zatím také určitě větší, než je životní úroveň v Rusku. To vše, je ale na dluh a ten se USA každý rok zvyšuje! Jak může takový závod dopadnout a zda nejzadluženější země světa dokáže do budoucna udržet svou pozici oproti téměř nezadlužené největší zemi světa, kterou je Ruská federace disponující obrovským nerostným a přírodním potencionálem ukáže čas.

Američané buď pochopí, že spolupráci mohou nakonec (ačkoli to může chvilku trochu bolet) víc získat než ztratit, nebo celou planetu čeká období umělých krizí a válek vyvolaných umírající supervelmocí, jenž místo určitého „umenšení a ztráty vlivu” raději zničí sama sebe a možná celý svět.

Odkaz:

Rusko vs. USA – ekonomika.

Pomocí EU se spojujeme, abychom byli konkurence schopní vůči USA. Proti Rusku se ale s spojujeme s USA. A to nejen v NATO. Embargo uvalené na Rusko prodlužujeme.

,,Od roku 2014, Evropská unie, Spojené státy a jejich spojenci uvalili několik kol sankcí proti Rusku kvůli obvinění z údajného zasahování Kremlu do ukrajinského konfliktu- tvrzení, které Moskva opakovaně odmítla. V odezvě, Rusko v srpnu 2014 zavedlo potravinové embargo na produkty pocházející ze států, které uložily tato omezující opatření.

Sankce proti Rusku budou prodlouženy o šest měsíců

Co se týká Sýrie, na celou situaci to vrhá ještě větší pomatený odstín šedi. Kdo kde s kým vlastně souhlasí nebo je proti komu, je docela matoucí.

Kreml zdůrazňuje, že likvidace Assadova režimu ponoří region do chaosu a nepomůže v boji proti terorismu. To si myslí mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov. Zdůraznil, že Kreml „neví nic“ o vnitřním memorandum vytvořeném diplomaty amerického ministerstva zahraničí. Ti tlačí na Obamu, aby zahájil letecké údery proti vládě syrského prezidenta Bašára Asada.

Rozvrátí USA vojensky Sýrii jako Irák a Libyi?

Vyjádřil se i k tvrzení Washingtonu, který uvedl, že ruské letectvo provádí letecké údery na pozice syrské opozice, které jsou podporované americkou armádou. V Sýrii pokračují operace ruských vzdušných obraných sil.

„Velmi závažným problémem je to, že takzvaná umírněná opozice a teroristická organizace Fronta an-Nusrá se nadále v určitých místech míchají a slučují- to není pro nikoho žádným tajemstvím. To značně komplikuje protiteroristickou operaci,“

„Tato otázka by měla být řešena s ministerstvem obrany.“

Deník New York Times potvrdil informace uvedené deníkem Wall Street Journal, který informoval, že více jak 50 diplomatů ministerstva zahraničí podepsalo interní sdělení, ve kterém ostře kritizují politiku Obamovy vlády v Sýrii. Zároveň vyzývají USA, k provedení leteckých úderů proti vládě syrského prezidenta Bašára Asada, které má vést k zastavení jeho údajného přetrvávajícího porušování příměří v pětileté občanské válce v zemi.

Odkaz:

Desítky amerických diplomatů vyzývají k vojenskému úderu proti syrskému režimu

Jak vidí chladné či vyostřené vztahy USA versus Rusko další z našich občanů je třeba vyjádřeno velmi otevřeně v dalším článku, na který přidávám odkaz a cituji vyjádření:

,,Vracíme se zkrátka do období studené války, kdy každá země odemkne jaderný arzenál a cvičně klade námořní miny pár desítek kilometrů od ruského území v Kaliningradu. Chtěl bych vidět, co by se stalo, kdyby to Rusové dělali v Mexickém zálivu naproti Floridě. Ve stejné studené válce si Rusové preventivně a protiprávně zaberou Krym, aby jim ho nesebrali Američané skrze barevně koupené neonacisty v Ukrajině, nyní přezdívané jako Nulandistán. Jejich válečné zločiny, mučení a zločiny proti lidskosti nejsou tématem našich médií, ani humanitárních neziskovek. To dělá ta studená válka, která lidské bytosti rozdělila na “naše” a na “jejich”.

Rusko v Sýrii bombarduje opozici spojenou s teroristy, které kryje Západ

Odkaz:

Rusko v Sýrii bombarduje opozici spojenou s teroristy, které kryje Západ

Jestli vám v této směti dění dává smysl uprchlická krize, kde vzniká, kdo ji řídí a dotuje a co má být jejím účelem si asi musí každý doplnit sám.

Hrajeme si ale s ohněm. Máme tolik zbraní, že naši krásnou a zázračnou planetu můžeme zničit několikrát a nenávratně a nedáme si pokoj. Kdyby to šlo, najdu si jinou a začnu znova. Ta krása je ale tak jedinečná, že se mi to asi nepodaří. Škoda, že si to nedokážeme všichni uvědomit a podle toho také žít.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient