Rychlá online půjčka

Rychlá online půjčka

Doba je plná možností. Náš život má spád a rozhodně se nevleče. Přichází i chvíle, které se již nikdy nebudou opakovat. Šance, které nechceme nechat uniknout. V takových chvílích je třeba rychle jednat. Na žádné průtahy a dokládání lejster prostě není čas. Pak nastává situace, kdy se hodí půjčka ihned.

Rychlá půjčka do 24 hodin

Rychlá půjčka bez registru a doložení příjmu, prostě půjčka do 24 hodin. Nebankovní půjčky jsou vhodné pro jakékoliv účely. Lze je získat bez dlouhého čekání jako při vyřizování úvěru v bance. Půjčka ihned lze sjednat online, ve výši od 1000 – 15 000 Kč a je vám odeslána během několika minut na váš bankovní účet. Maximální doba půjčení je 35 dní. Pomocí SMS můžete také získat službu SMS půjčka ihned.

Celý proces schválení je zcela intuitivní a probíhá online. Pro využití služby rychlá půjčka, která se může hodit třeba před výplatou, je třeba registrace na webu, Finpujcka24.cz, kde obdržíte uživatelské údaje pro přihlášení na číslo vašeho mobilního telefonu a e-mailovou adresu. Pokud zrovna nemáte k dispozici internet, postačí vám mobilní telefon. Stačí vám registrace v systému a pak podání žádosti z mobilu.

Jaké údaje je tedy třeba doložit pro ověření totožnosti osoby při vyplnění registračního formuláře v registračním systému? Jde o rodné číslo, vaši e-mailovou adresu, na kterou poskytovatel půjčky zašle dočasné heslo k registraci, číslo mobilního telefonu, na který obdržíte uživatelské ID a číslo vašeho bankovního účtu, na který si přejete zaslat poskytnutou půjčku.

Bude-li se převod uskutečňovat mezi dvěma účty stejných bank, ještě v tentýž den vám přijde platba na váš účet. Pokud půjde o dvě jiné banky a převod mezi dvěma účty různých bank, přijde platba nejpozději druhý pracovní den. To je důkazem, že je to opravdu SMS půjčka ihned.

Prodloužení půjčky

Pokud se stane, že nemůžete včas částku splatit, na základě Smlouvy o zápůjčce můžete prodloužit termín splatnosti své půjčky. Stačí tak učinit nejpozději v den termínu splatnosti a to provedete online ve svém profilu. Zde si prostě vyberete počet dní, o které chcete prodloužit termín splatnosti.

Proč právě zvolit službu rychlá půjčka?
Společnost působí na českém trhu již řadu let a ve svém portfoliu má několik tisíc spokojených klientů. Klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb, jednoduchost, vstřícnost, přísné zabezpečení osobních dat a v neposlední řadě rychlý a profesionální servis do 60 minut.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient