Kupujeme bazarový vysokozdvižný vozík

Ve skladech, průmyslu, stavebnictví či logistických centrech, zkrátka všude tam, kde se zboží a materiál zvedá do výšky na paletách, jsou nezbytností vysokozdvižné vozíky. Tato manipulační technika je nenahraditelná. Řídit vzv se naučí muž i žena, chce to samozřejmě trochu zručnosti, šikovnost a nabýt dostatek zkušeností, pak už to ale většinou jde jako po másle.

Ojetý vzv? A proč ne?dsc_0811y

Jelikož manipulační technika obecně není zrovna nejlevnější záležitostí, může být pořízení vzv zátěží pro firemní rozpočet. Stále oblíbenější variantou než koupit zcela nového pomocníka, který právě opustil vrata továrny, je nákup ojetého, použitého či zkrátka bazarového artiklu. Podobně jako u pořizování jiných věcí je na místě obezřetnost, výběr se může a nemusí podařit. Proto je vhodné oslovit kvalitní bazar vysokozdvižných vozíků, kde máme záruku, že je manipulační technika v odpovídajícím stavu a neprodají nám nějaký „vrak“.

Pro koho je manipulační technika z bazaru dobrou volbou

Bazar vysokozdvižných vozíků je vhodný i pro provozy, kde se tato technika využívá každodenně. I když je z bazaru, měl by vozík poskytnout plnou funkčnost bez nějakých velkých kompromisů, pracovat spolehlivě a být v dobrém technickém stavu za výhodnou cenu. Při nákupu manipulační techniky „z druhé ruky“ si určíme kritéria a parametry, které by měla splňovat, přičemž ze svých nároků příliš neustupujeme.

Na jaké parametry si dát pozor

U vysokozdvižného vozíku zvážíme jeho plánované využití a pohlídáme si především nosnost a výšku zdvihu vidlic. Nosnost volíme podle výšky, do které budeme břemena zvedat, a hmotnosti tohoto břemene. Zohledníme prostory, jelikož jestliže jsou stísněné, ne každá manipulační technika vyhoví. Technický stav vysokozdvižných vozíků je díky repasi ve špičkové kvalitě, že vozíky nerozeznáte od zcela nových. Prodej vysokozdvižných vozíků z druhé ruky se hodně rozmáhá. Určitě si vyberte zkušeného prodejce, který má široký sortiment mnoha značek, má v nabídce bazar manipulační techniky, dokáže poradit a nacházíte na něj kladné reference. Prodej vzv mnoha kvalitních značek se skvělým servisem a odborným poradenstvím poskytuje firma VYSOKOZDVIŽNÉ VOZÍKY s.r.o., jednička na trhu v ČR.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient