Kritéria výběru a zařízení perfektní kanceláře

Kancelář je „pracovní domov“, který musí plnit hned několik důležitých funkcí najednou. Vzhled a umístění se podepíše na úspěšnosti každého businessu. Nechte si poradit a zařiďte si optimální pracovní prostředí, které vás bude motivovat k většímu výkonu a bude pozitivně působit i na vaše návštěvy.

Kvalita a dostupnost

Jako šaty dělají člověka, tak dobrá adresa dělá kancelář. Je důležité, abyste byli pro vaše klienty dostupní, proto volte adresu spíše v centru města než někde v „Kotěhůlkách“. Z hlediska důvěryhodnosti určitě působí lépe, pokud se na vizitce nachází pražská adresa než jakási „horní dolní“. Výhodou pro vás je, že moderní kanceláře ani v Praze na lukrativních adresách nejsou drahé a je z čeho vybírat. Existuje i mapa kanceláří, pomůže vám najít klasickou i virtuální kancelář. Výhodnější jsou prostory v blízkosti metra či s možností parkování.

amazon-court21-840x500

Trendy v řešení prostoru

Moderní jsou tzv. open space. Umožňují neustálý styk s ostatními lidmi, což člověka motivuje k výkonu, současně ale může působit mírně deprivačně, protože neexistuje soukromí. Podnikáte-li na vlastní pěst a pokud chcete mít klid, volte klasickou kancelář. Dbejte na kvalitu stavby i provedení vnitřních prostor. Zajímejte se o typ oken, vytápění i orientaci na světovou stranu. Nejpříjemnější jsou kanceláře orientované na východ.

V jednoduchosti je účel

Vybavení kanceláře držte na linii praktičnosti. Investujte do nákupu stylového a kvalitního nábytku. Centrem místnosti je pracovní stůl. Jeho pracovní deska musí být přiměřeně velká, praktickým doplňkem jsou uzamykatelné šuplíky na důležité dokumenty. Nešetřete na kancelářské židli nebo křesle. Volte model s nastavitelným sedákem a opěrkami. Zdravé sezení podpoří vaše pracovní nasazení. V kanceláři vytvořte místo pro přijímání návštěv. Stačí dvě křesla a konferenční stolek. Křesla využijete i k vlastní relaxaci. Při zařizování se lze spolehnout i na profesionály a ušetřit si tím plno starostí. Podívejte se, jaké zařízené kanceláře jsou aktuálně k mání.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient