Moudrost z jiného světa

Život snad každého z nás je plný překvapení a nečekaných zvratů. Naše životní cesta se často klikatí takovými uličkami, až se nám tají dech, a sami s napětím čekáme, jakou cestu nám osud zvolí. Kdo by nechtěl vytoužený úděl plný lásky, štěstí a harmonie? Celá naše životní pouť je výsledkem mnohých rozhodnutí, z nichž některá můžeme ovlivnit, jiná nikoliv. Asi každý jsme se někdy dostali do situace, kdy jsme sami udiveně sledovali běh dění kolem sebe a tajně doufali, že z právě probíhajícího klání vyjdeme vítězně. Je jedno, o jakou oblast se jedná, zda jsme bojovali o stálého partnera, usilovali o lásku, měnili zaměstnání či stáli na pokraji finančního zhroucení. V takových chvílích je každá rada drahá. I ryzí materialisté musí mnohdy připustit, že opravdu existují věci mezi nebem a zemí. Karma, energetické vlivy, síla víry či čistě racionální rozhodnutí dává našemu životu jinou dimenzi i směr.

Věštby jsou staré jako lidstvo samo

Ne náhodou se slavní vládci i mudrci uchylovali pro radu k astrologům a jasnovidcům. Nejznámější věštírna v řeckých Delfách stála u zrodu každého většího rozhodnutí, jež měnilo chod tehdejšího světa. Tolik opěvovaný český král Karel IV. neudělal bez výkladu hvězd téměř ani krok. Jeho vláda pro Čechy znamenala obrovský rozkvět ve všech oblastech. Již ve starém Egyptě byly používány desky s posvátnými symboly ke spojení s bohy a k věšteckým schopnostem. Je mnoho způsobů, jak provádět výklad karet a jak nahlédnout do budoucnosti. V současné době jsou používány karty tarotové, cikánské, andělské, karty mademoiselle Lenormand, či klasické mariášky. Důležité jsou zkušenosti a umění převést řeč symbolů do běžného jazyka, pochopit danou situaci, její příčiny a vyvodit důsledky.

Okamžitá rada a pomoc

Dnešní moderní svět umožňuje poměrně snadno a rychle využít služeb kartářky. Pro ty, kdo hledají odpovědi na své otázky, je k dispozici věštírna online. Tíží-li nás přítomná životní situace či strach a obava z budoucnosti, zkušená vědma, která je napojena na zdroj vědomí, je schopna nám vnést světlo do našeho rozhodování. Každý problém má své řešení. Jsme obdarováni životem, který na tomto světě prožíváme, a všichni si zasloužíme lásku a štěstí. Někdy je však třeba ujít delší cestu, abychom dosáhli tohoto cíle.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient