Dárky k Vánocům pro správné chlapy

Vybrat vánoční dárek pro muže je pro spousty z nás doslova neřešitelným rébusem. Ano, mohlo by se zdát, že kosmetika všechno spraví. Už jste ovšem viděli chlapa, který by se po obdržení pleťového krému, voňavky nebo vody po holení z plného srdce radoval? Kupovat pod stromeček alkohol je také poměrně nudné, a navíc taková láhev zrovna zdraví vašeho blízkého dvakrát neprospěje. I proto se vyplatí vsadit na netradiční záležitosti. Jaké, to se vám pokusíme poradit v následujícím textu.gift-1760870_960_720

Už nikdy nebude pít teplé pivo

Naším prvním tipem je chladící půllitr na pivo. Letní dny jsou většinou hodně parné a všudypřítomné horko obtěžuje pány hlavně tím, že jim ohřívá jejich vychlazené pivo. I proto je dobré vybrat speciální sklenici s dvojitými stěnami, které jsou kompletně naplněny speciálním chladivým gelem. Díky němu bude nápoj uvnitř velmi dlouhou dobu studený. Vychladit se mimo jiné dá cokoli jiného, nemusí se nutně jednat pouze o pivo. Tento dárek k Vánocům si lze vyzkoušet klidně ihned po rozbalení.

Čokolády v různé podobě

O skutečnosti, že láska prochází žaludkem, není třeba nijak výrazně diskutovat. I proto se vyplatí darovat svým blízkým čokoládu. V kvalitním provedení nikoho stoprocentně neurazíte. Pokud se navíc zvolí poněkud netradiční podoba, dokážete i pobavit. Výbornou volbou je například nářadí z čokolády, na kterém si pochutná kdejaký kutil. Perfektně vypadá i čokoládová pizza anebo čokolády s obalem bankovek. Fantazii se meze ve výběru nekladou.

Dárkové plechovky

Že už má ten váš skutečně všechno? Pak je třeba vsadit na vtipný dárek k Vánocům, který mu vykouzlí úsměv na tváři. Mohou jím být například speciální plechovky, v nichž se nachází modré z nebe, skutečné nic, anebo hrstka štěstí či balík peněz. Svým vzhledem bezesporu potěší a dát se do nich dají jakékoli zajímavé drobné předměty.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient