Telefonování

Ahoj,

jak už o tom vypovídá moje jméno, jsem Stella a je mi třináct. Miluji házenou, kterou hraji téměř už tři roky. Doma mám jednu britskou kočičku jménem Tesinka a každé úterý chodím venčit pejska jménem Stafinka, rasa je to americký stafordširský teriér. Pocházím z docela velké rodiny: mám 2 babičky, 2 tety, 5 sestřenic, 4 bratrance, jednoho bratra, mámu a tátu. A to je o mě asi vše, doufám že se vám budou mé blogy líbit.

tohle je můj první příspěvek na tento blog, rozhodla jsem se sem psát, protože mám někdy uvnitř sebe něco s čím bych se potřebovala někomu svěřit, ale nevím komu.

Tento příspěvek sem dávám proto, že jsem dneska volala kamarádce, jestli u nás bude zítra spát. Jenže byla u mamky v práci a měla tam kamaráda s jeho sestrou. Dali si “mě nahlas” a chvílemi jsem slyšela i jeho. Na konci rozhovoru mobil zase dali potichu a povídal si se mnou jenom ten její kamarád. Měl hrozně příjemný hlas. Bylo to asi tak 10 vteřin ale i tak jsem měla takový hrozně divný ale zároveň příjemný pocit. V knížkách se to přirovnává nejčastěji k tomu, že máte v břiše hejno motýlů. I teď, když na tu chvíli vzpomínám, mám ten pocit. Víte co by to mohlo znamenat?? Měli jste už někdy tento pocit?? Budu určitě moc ráda za vaše komentáře.

Stelli      

 

1 názor na “Telefonování”

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient