Znáte potřebné vybavení autolakoven?

Bourali jste anebo postihla váš vůz koroze? Prvotní ochrana plechu začíná už v hutích opatřením protikorozozní péče. Další proces se odehrává v lakovnách automobilek. Potřebuje vaše auto nový lak jako sůl? Navštivte autolakovnu ve svém okolí, která je vybavena potřebnými zařízeními, jako jsou lakovací kabiny, míchací boxy, výstupní a vstupní agregáty či zdvojené lakovací a sušící kabiny pro automobily.

Lakovací kabiny – klíč k parádnímu designu

Bez lakovací kabiny se neobejde žádná prosperující autolakovna či průmyslový provoz. Existují lakovny určené pro aplikace nejrůznějších nátěrových hmot. Jen tak se zvýší produktivita práce. Vždy je nutné brát ohled i na rozměry lakovací kabiny. Nepřehlédnutými parametry jsou i stavba a vlastnosti. Samozřejmě záleží také na příslušenství. Co firma, to jiné požadavky na provoz. Lakovací kabina je ovšem nepostradatelná.

Odsávací stěny zlepší efektivitu práce

Pokud potřebujete svou autodílnu a provoz vybavit odsávací stěnou, rozmyslete si její parametry. Odsávací box má za úkol zachytit přestřiky při lakování. Zachycení musí být rovnoměrné a plynulé. Během tohoto procesu jsou zajištěny důležité hygienické podmínky. Odsávací stěny se hodí do provozů menších a středních rozměrů. Pracovníci ocení vykonávání činnosti v čistém a nezaneseném prostředí.

Kde vlastně začít?

Není možné zapomenout na přípravná pracoviště, která mají s autolakovnami mnoho společného. Přípravná pracoviště usnadní a urychlí práci. Tyto prostory slouží k činnostem vykonávaným před lakováním. Určitě už jste slyšeli o vstupních agregátech. Postarají se o puntičkářskou výměnu vháněného a odsávaného vzduchu. Pomocí výstupních agregátů je zajišťována cirkulace vzduchu v lakovací kabině. Jste majitelem autolakovny a prahnete po špičkových zařízeních? Spolehněte se na NAVER, mladou dynamickou společnost, jež dodává technologická zařízení pro autolakovny a průmyslové provozy. Pyšní se mnoha certifikáty a příznivými referencemi klientů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient