Formy 3. světové války a experimenty na Slovanech i České republice

Formy 3. světové války a experimenty na Slovanech i České republice

Konspirační teorie a nekalé plány rostou jako houby po dešti nejen ve článcích na internetu, ale bohužel i v hlavách našich politiků, vládců Evropské unie. Dělají nám v hlavě pořádný guláš a ze života peklo.

Průzkumy s válečnou tématikou

Podle průzkumu, Západ očekává od budoucnosti třetí světovou válku. Někteří tvrdí, že již začala. Obyvatelé 9 západních zemí v počtu 9 000 lidí se zemí včetně USA, Británie a Francie v blízké budoucnosti předpovídají lidstvu globální konflikty a teroristické útoky. US generálové tvrdí, že bude válka s Ruskem rychlá, smrtelná a nevyhnutelná.

Nejvíc podle onoho průzkumu projevují strach Američané a Francouzi, ale z různých důvodů. Američané prý mají strach z nejistot z prezidenta Trumpa. Obavy Francouzů jsou spojeny s hrozbou terorismu. Francie ve srovnání s ostatními považují Rusko za nejmenší hrozbu pro Evropskou unii. Nejvíce se jej bojí Britové, ani ne tak obyvatelé Finska a Německa, které se nacházejí blíže k Rusku. Teroristických útoků se bojí všichni, nejméně Finové.

Průzkum uvádí, že vojenský konflikt s Ruskem nebo Čínou bude “extrémně smrtící a rychlý”, rozsah vojenských operací bude větší než v jakémkoli jiném konfliktu za posledních 60 letech. Budou se vést bojové operace v kybernetickém prostoru, stejně jako boj bez satelitní komunikace a navigační systémy.

Krutý experiment s Čechy

Když jsem popisovala teorii a plán vzniku multikulturní rasy, která vyšla na světlo světa desítky let před tím, stále jsem nevěřila, že je to možné. EU a zejména Německo nám ukazuje, že to může být krutá pravda. Genocida vlastního národa je jednoduchá jako facka i v 21. století.

Lars Johan Ekström tvrdí, že Česká republika byla skupinou amerických investorů vybrána jako společenský, sociální, finanční a majetkový experiment. Zkoumá, kam jsou Češi a ostatní postsocialistické národy ochotni klesnout bez odporu a až čemu všemu jsou ochotni se podvolit. Ze zkušenosti experimentu bude pak čerpáno u jiných podobných národů.

Za původce je označen Václavem Klaus. Podle této verze to začalo ihned po revoluci, což jej dostalo na vrchol kariéry. Dostalo se mu pomoci psychologů a poradců pro nejefektnější výsledek. Nejmocnější konzervativní strana pak začala zavádět to, co se v Británii nepodařilo. Business byl uzavřen v roce 1995 mezi židovskými finančníky v USA a Václavem Klausem, který byl v tehdy v USA. Odtajnění důkazů by jej odsoudilo za vlastizradu. Po skončení prezidentského období má zajištěn majetek a sídlo na neznámém místě v USA. Je to fikce? Více v odkaze.

Charakteristika českého národa

Češi mají podle této teorie nízkou schopnost fyzického odporu a jsou snadno manipulovatelní. Češi mají silnou vlastnost zaprodat se za vlastní loajalitu k systému a drobné výhody svého bližního. Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Vybraný národ měl být nejméně agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři v Česku jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou “revoluci”.

(všichni víme, jak to s připravenou podvrhnutou revolucí bylo, že…)

Po čase se vytvořily sociálně vyhraněné mocenské skupiny ochotné střílet do vlastních řad. Co bylo před více než 20 lety vyloženo jako potlačování lidských práv, nyní je oprávněná ochrana majetkových zájmů. Bylo využito setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, které bylo odhadováno na 15 – 20 let.

“České stádo” se prý ale chová nad očekávání. Vláda je připravena zajít až na hranici, kterou si ani původní finančníci nedokázali představit. Postoj Čechů prokázal, že jsou ochotni se podvolit systematické propagandě, manipulaci, daleko hrubší selekci společnosti, přizpůsobit se sociálně nemyslitelným podmínkám, sestěhovat se s příbuznými a pronajímat vlastní byt, méně jíst co do množství i kvality. Vše bez odporu.

Jak moc je to fikce si vyřešte sami ve svých hlavách. Čím zrůdnější nápad, tím má větší šanci na realizaci. Když na začátku 2. světové války začaly přicházet informace o nacistických vyhlazovacích táborech, většina lidí to považovala za fantasmagorii a nevěřil tomu opravdu nikdo. Článek v originále má i komentář, který vás možná přesvědčí o jeho pravdě. Jde o úhel pohledů.

Skryté ovlivňování Slovanů pro nástup vlády temnoty

Tohle je další propracovaná teorie či plán a najdete na internetu mnoho podobných. Ať už jde o zhoršenou kvalitu potravin, nevymahatelnost práva a další vyjmenované nekalé praktiky, vše sedí do puntíku. Jak je to s očekáváním blízkého konce, různými fázemi doby temna signalizujícími nástup vlády temnoty, úsilím o změnu fyzikálního zákonu institucí CERN pomocí ovládnutí božské částice či co je Gotthardský tunel posuďte sami. Zda to někdo našrouboval na současnost, zda jde o odhalení, nebo zda jde o téměř splněný plán, je opět na vás.

Jde o další úhel pohledu. Článek je prošpikován odkazy na jiné články a videa. V době internetu, kdy totálně nevíme, která ze zpráv je pravdivá, kde je její původ a zdroj je to na nás. Kdo nám lže a co se vlastně se světem děje, je asi ve hvězdách.

Aktuální stav České republiky a Evropské unie koresponduje

Mnoho aktuálních zpráv ale koresponduje. V článku: ,,České zemědělství bylo obětováno. Nejsme potravinově soběstační. Havárie a europodělanost. Předseda SPO a senátor Jan Veleba byl v letech 2005 až 2014 prezidentem Agrární komory ČR, předložil fakta o situaci českého zemědělství. Petr Markvart, který se profesně se zabývající zahraničním obchodem varuje také. Tvrdí, že jsme si dobrovolně nechali zničit výrobní i finanční základnu a stali se pouhou montovnou a zdrojem levných dílů, levné pracovní síly a snadným odbytištěm výrobků ve druhé jakosti. A to nesnese odpor, to je holý fakt. „Pokud nám takováto nedůstojná role nevadí, budeme ještě za svého života sledovat, jak se z našich dětí stávají otroci,“ varuje a hovoří o „idiotské“ EU. Předkládá nám naprosto konkrétní fakta o problémech naší ekonomiky.

Stejně je v tomu třeba v článku: „Spálená země. Dostali jsme se do pozice otroků a nechali si zničit výrobní i finanční základnu a jsme zdrojem levné pracovní síly a odbytištěm nekvalitních výrobků. Znalec obchodu hovoří,“ zase varuje mluvčí MMR Veronika Vároši.

,,Návrh na regulaci výstavby náboženských staveb včetně mešit, který chce vložit poslanec ANO Karel Rais do novely stavebního zákona, považuje ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) po právní stránce za protiústavní. Návrh podle MMR představuje nepřiměřený zásah do ústavně zaručených práv, a to do práva na samosprávu a svobody náboženského vyznání.“

Navíc si to děláme sami. Sdílíme vše. Reagujeme pouze na tituly článků, texty nečteme a po zdroji nepátráme. Udělat z občana ovčana je opět jednoduché jak facka.

Přidáme-li ke všemu povinné diskutabilní očkování, chemtrails, napouštění masa bůh ví čím, křehčení, GMO, stabilizátory, emulgátory, kypřící látky, leštící látky, stabilizátory, emulgátory, zvýrazňovače chuti, barviva, konzervanty a jiné přísady do potravin, které běžně konzumujeme, sedí to opět do puntíku. Co nám dávají do jídla, do vody a do vzduchu nevíme. Tráví nás jako krysy a my otupělí ovčané jme totálně neschopní klást odpor. 

Pak už nás jen stačí zastrašit imigranty, terorismem, obsadit zevnitř a dát nám spoustu nesmyslných norem, zákazů, příkazů a jsme na lopatě.

Jsme zhýčkané národy. Máme plné pusy humanity a nechceme násilí a ani vidět smrt. Přesto se tomu nevyhneme. Nechceme zvednout zadky. Nebráníme se. Nemáme muže, jenž prošli vojenskou službou. To je také součást plánu. Umíme pouze diskutovat nejlépe v televizi. Neumíme vzít klacek do ruky a rvát se za svůj život a za svou vlast. V Německu, ve Francii, v Itálii, v Česku, prostě všude. To je naše slabina. Čekáme tak trochu jako prasata na porážku.

Zdroj: Independent: Západ očekává od budoucnosti třetí světovou válku!

Zdroj: Krutý experiment s Čechy

Zdroj: Skryté ovlivňování Slovanů pro nástup vlády temnoty

Zdroj: České zemědělství bylo obětováno. Nejsme potravinově soběstační. Havárie a europodělanost. Exprezident Agrární komory přináší děsivá fakta i o tom, co jíte

Zdroj: Spálená země. Dostali jsme se do pozice otroků a nechali si zničit výrobní i finanční základnu a jsme zdrojem levné pracovní síly a odbytištěm nekvalitních výrobků. Znalec obchodu hovoří

Zdroj: LETOVÁ KONTROLA HLÁSILA PILOTOVI: NA LEVÉM KŘÍDLE MÁTE VYPNUTÉ CHEMTRAIL

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient