Na jarní prázdniny bez obav

Právě teď je vhodné období vyrazit na první letošní dovolenou. Hory lákají svými zasněženými vrcholky, pro milovníky tepla zase může být výhodné vyrazit za sluníčkem na druhý konec světa, jinému vyhovuje naložit se do teplé termální lázně.

Když dovolená, tak pořádná

Nejčastěji lidé vyráží na zimní dovolenou na hory zvláště nyní, když mají školní děti po celé republice prázdniny. České hory jsou velmi nevyzpytatelné a při teplejším počasí se může stát, že očekávaný sníh se promění v bláto a nebude si na čem užít zimní radovánky. Jistota je proto zvolit zahraničí s vyššími kopci, kde sníh je skoro po celý rok. Češi nejraději vyráží do sousedního Rakouska, jiní raději volí Itálii, Švýcarsko nebo rovnou Francii. Pokud se někdo necítí jet takovou dálku, může se vydat na Slovensko, kde si určitě užije nejen lyžování nebo běžkování, ale také podobné jídlo a bližší prostředí.

Za sluníčkem a koupáním

Období jarních prázdnin je nejlepší čas, kdy vyrazit do teplých krajů, kde se může vyhnout monzunovým dešťům. Oblíbená se tak stává Kuba, Thajsko a stále více poptávaná Čína. Na jižní polokouli teď mají léto, které slibuje slunce a příjemné teploty. Kdo nemá dostatečný rozpočet na dalekou cestu, může se vydat aspoň za teplými prameny, nejlépe třeba opět na Slovensko nebo Maďarsko. Pokud si chcete vychutnat jakoukoliv dovolenou naplno, je potřeba myslet i na finanční rezervy a mít k dispozici peníze, které můžete kdykoliv využít. Takovou možností může být rychlá půjčka. Například společnost Ferratum Bank nabízí svůj produkt Credit Limit, díky kterému máte na svém účtu až 35 tisíc korun, které fungují na způsob kontokorentu nebo revolvingového účtu. Na jarních prázdninách vás tak nenadálé výdaje nezaskočí a navíc si můžete dopřát další služby, které zpříjemní vaši dovolenou.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient