První půjčka zdarma? Opravdu existuje

Když hledáte tu správnou půjčku, je přirozeně nutné hledět kromě základní charakteristiky také na to, jak je výhodná. O tom rozhoduje nejenom úroková sazba, ale rozhoduje o tom také RPSN. Čím jsou dané hodnoty menší, tím pro vás jako zájemce o peníze lépe. Co je trendem posledních let, to je první půjčka zdarma. Možnost, kdy nezaplatíte ani jedinou korunu navíc. Tato možnost existuje v segmentu takzvaných mikropůjček, který je charakteristický:

  •          Menšími částkami
  •          Rychlým online vyřízením
  •          Kratší dobou splatnosti

Podívejme se společně na to, jaké možnosti existují a jaká je jejich hlavní charakteristika. Vybírat je opravdu z čeho. Nejprve ale připomeňme, že nárok na ně vzniká jenom ve chvíli, kdy si u konkrétní společnosti požádáte poprvé. Stejně tak je nutné připomenout také to, že podmínkou pro získání bezplatné půjčky je i nutnost vrácení získaných peněz ve zvoleném a odsouhlaseném termínu.

Stačí vám jenom pár tisíc korun?

Nejprve se podívejme na variantu, která je určena tomu, kdo skutečně nevyhledává jakkoliv velkou částku a stačí mu opravdu jenom několik málo tisíc korun. Tuto možnost nabídne Fenix půjčka zde. Máme-li být konkrétní, tak nejnižší dostupnou sumou je částka 500 Kč, zatímco tou naopak nejvyšší je suma ve výši 4 500 korun českých. Pro získání půjčky zdarma je možné půjčit si jakoukoliv z daných zmíněných částek. Stejně tak je třeba říci, že lze danou sumu snadno kombinovat s libovolným termínem splatnosti, který činí 1 – 30 kalendářních dní.

Pokud se podíváme na několik výhod, tak určitě zaujme jak vysoké procento schválení, tak vyřízení půjčky ještě dnes. Samozřejmostí je to, že si žádost podáte online a stejným způsobem dojde také k samotnému vyřízení vaší žádosti o požadované finanční prostředky. Stačí k tomu základní doklad totožnosti a následně už jenom postupovat podle pokynů.

Zkuste nabídku nováčka na našem trhu

Pokud jste v minulosti díky poměrně masivní reklamní kampani zaregistrovali úvěr, kterým byla Japonská půjčka, je třeba říci, že i ta může nabídnout první půjčku zdarma. Nikoliv ale pod tímto původním názvem, jelikož došlo k přejmenování. Ten aktuální zní Kamali půjčka. Ta si samozřejmě zachovala všechny přednosti, jako měla dříve. Pokud zohledníme možnost půjčit si zdarma, je lákadlem to, že si lze požádat o sumu ve výši až 10 000 korun českých. Drobným zklamáním může být to, že je to na dobu maximálně čtrnácti dní. To vše nemusí vadit, jelikož i toto je poměrně dobrá lhůta, která může celé řadě lidí bez problémů stačit. Pokud se podíváme i na obecnou charakteristiku pro pravidelné žadatele, rozhodně nebudete zklamáni. Pyšní se především tímto:

  •          Možnost získat až 20 000 Kč
  •          Z půjčené tisícikoruny je úrok jenom 33 Kč
  •          Velmi rychlé vyřízení půjčky

Nezklame ani známá stálice

Od nováčka na trhu pojďme k půjčce, která by se dala nazvat jako skutečná stálice na našem trhu. Byla totiž jednou z prvních, která se v segmentu mikropůjček objevila. O jaké společnosti je řeč? Je to Ferratum, která v minulosti dokonce získala bankovní licenci, čímž jasně potvrdila svůj celkově férový a odpovědný přístup ke svým klientům. Pokud máme popsat možnost půjčky zdarma, určitě zaujme vysoká suma. Ta může činit až 9 000 Kč, které jsou využitelné na cokoliv. Nezklame ale ani délka splatnosti, která činí až 30 kalendářních dní. K tomu všemu můžeme přidat i několik jistot, jako je rychlé vyřízení bez papírování, nebo nonstop vyřizování jednotlivých žádostí. Kdo se stane prověřeným klientem této společnosti, má možnost získat sumu až ve výši 10 000 Kč, kterou lze dokonce kombinovat s termínem splatnosti v délce celých 45 dní. I toto je jedno z lákadel, pokud půjčku zdarma přímo nevyužijete.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient