Masivní postel jako jasná volba. Ptáte se proč?

Dvoulůžková postel Anet z masivu 160 x 200 cm

V každém interiéru je čas od času zapotřebí udělat nějakou změnu. Není se čemu divit, jelikož člověk nemůže stále žít ve stejném prostředí. Přesně takto jsem uvažoval i vloni, kdy jsem se rozhodl pro nákup nové postele. Ta stará z masivního dřeva byla sice ještě dobrá, nicméně podařilo se mi ji výhodně prodat a chtěl jsem designově opravdu povedený kousek. Samozřejmě jsem se opět díval po masivní posteli. Nic jiného podle mého názoru nepřipadá v úvahu. A jakou jsem nakonec vybral?

Elegantní borovice

Od prvopočátku jsem byl rozhodnutý, že moje nová postel ze dřeva bude z masivu. V žádném případě jsem nechtěl dřevotřísku. Velmi dobře si pamatuji na chvilku, kdy jsem na ni u známého usedl. Zavrzala takovým způsobem, až jsem se lekl. A to mě jako chlapa hned tak něco nerozhodí. Moje nová postel byla z borovice. Již při prvním pohledu bylo patrné, že pochází právě z této dřeviny. Typická světlá barva a letorosty o tomto faktu jasně svědčily. Už jsem se nemohl dočkat, až ji vyzkouším.

Pohodlí se vším všudy

Už v momentu, kdy se k nám postel stěhovala, jsem se těšil, až si na ni lehnu. Za několik hodin se tak stalo, jelikož matrace jsem měl objednané předem. A pocit? Řeknu vám, že ani nevím, jelikož jsem ihned usnul. Po probuzení jsem cítil všude okolo sebe krásnou dřevěnou vůni, jako bych byl uprostřed lesa. A hlavně ten klid. Na jakékoli vrzání bych ani nepomyslel. Možná to bylo tím, že i stará masivní dřevěná postel nikdy nevrzala. A to jsem ji měl více než 20 let.

Vybrat si byl tak trochu problém

Když je z čeho vybírat, tak člověku až oči přecházejí. I mně se to přihodilo. Hledal jsem v eshopu Dona-shop.cz. Právě tedy byla k dispozici spousta různých modelů v obrovském spektru barev. Kdybych si nevybral tady, pak už nevím kde. Ale trvalo to, modelu tady mají spousty. Nakonec jsem ani tolik nezaplatil a dnes si můžu hovět v maximálním pohodlí.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient