Tip na dárek pro dospívající mládež

Motivační deník 365 START

Protože nás jako většinu rodičů štve a trápí, když jsou jejich děti na mobilech a počítačích, v nichž nalézají svůj smysl života, přemýšleli jsme s manželkou, jak na naše dva kluky. I když se snaží být hodně venku s kamarády, mají každý svůj sport, takže chodí na tréninky a o víkendech na turnaje, přece jen ty večery… Dny volna… Prázdniny… Jelikož nechci žehrat ve smyslu: To za našich mladých let nebylo, My jsme byli jiní, My jsme dělali jiné věci, vymýšleli jsme, jak dát jejich mládí nový rozměr.

Interaktivní Deník 365 Start motivuje a vychovává k pořádku

Dostali jsme tip od známých, kteří objevili interaktivní Deník 365 Start. Děti nemusejí mít extra výtvarný talent, ale můžou ho v sobě probudit. Oblíbené komiksy je zase motivují k tvorbě vlastních kreslených seriálů. Můžou například parodovat své kamarády ve stylu populárních postaviček i známých YouTuberů. Deníky lze sdílet, takže si bráchové mohou své postřehy navzájem sdělovat, aniž by se viděli.

Chytré doplňky probudí v dětech fantazii i skrytý talent

A že mají spíš nezapamatováka než pamatováka, skvělou pomocnou rukou jim může být plánovač, který je rozvržen na dlouhé měsíce dopředu. Motivační diář je navíc doplněn o užitečné i vtipné součásti jako samolepky, pravítko, poutko na propisku nebo zvýrazňovač. Chytré doplňky byly vymyšleny s nadčasovým vhledem a nápadem, nemusely by klukům připadat trapně anebo ve stylu: To je spíš pro holky…

Osobní gravírované věnování podle vlastního návrhu

Nakonec jsme motivační diáře objednali přes internetovou stránku vzacnycas.cz a ještě jsme je doplnili o laserem gravírované věnování podle našeho vlastního návrhu. K věnování jsme každému dodali „hlášku“, kterou s oblibou nejčastěji používají. Přece jen se jako všichni rodiče dětí v telecích létech snažíme být „cool“ a „in“.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient