D-manóza, zbavte se zánětu i bez antibiotik

Zánět močového měchýře je hned po zánětu průdušek druhou nejčastější infekční nemocí, která se často léčí antibiotiky. Potíže se ale často vracejí. Opakovaná cystitida může ve výsledku zavinit třeba i deprese a rozvod. Vsaďte na účinnou a jednoduchou pomoc bez vedlejších účinků. Jde o doplněk stravy D-manóza. V malém množství ji najdete i v ovoci, jako jablka a hrušky.

Zánět v těle

Zánět dásní, očí, mandlí, vnitřních orgánů či kůže se projevuje lokálně ve formě zduření, otoku či zčervenání, nebo se projevuje systémově. Přichází v podobě horečky, bolesti, tachykardie, rozmnožení bílých krvinek zvaných leukocytóza, zvýšené sedimentace i jiných příznaků. Velmi častý je právě zánět močového měchýře, který trápí v produktivním věku zejména ženy až 10x víc oproti mužům. Je to dáno anatomií a krátkou močovou trubicí. Zánět v 90 % případů způsobuje bakterie Escherichia coli – E. coli. Antibiotika zabrání postupu bakterií do ledvin. I tak se ale často vrací.

Opakované záněty

Antibiotika bakterie zničí často jen částečně. E. coli mají chapadla, kterými se chemicky vážou na povrch močového měchýře, proniknou do buněk a zde se uchytí. Antibiotika do buněk za bakterií nemohou a E. coli přežije i léčbu akutního zánětu. Při cystitidě pak žena nemůže ani pracovat a intimně žít. Mohou rozvíjet deprese a vést až k rozvodu. Dochází k oslabením imunity, zažívacím problémům, průjmům i poševním zánětům kvasinkového původu.

D-manóza, alternativa antibiotik bez vedlejších účinků

D-manóza umí bakterii E. coli zlikvidovat bez vedlejších účinků. Jde o jednoduchý cukr, který se nemetabolizuje a odchází do moči, kde blokuje infekci. Bakterii E. coli obalí speciálním filmem a ta se nemůže přichytit na stěnu měchýře a vyvolat zánět. Imunitu neovlivňuje, neškodí a dá se užívat dlouhodobě bez hrozby předávkování i v těhotenství. Jde o bezpečnou prevenci na chronicky se vyskytující se opakované záněty močového měchýře.

D-manóza a užívání

V podobě bílého prášku bez chuti se rozpouští ve vodě a není na lékařský předpis. Při prevenci ji užívejte večer. Pokud dochází k recidivě po pohlavním styku, pijte ji před stykem a po styku, nebo alespoň po něm. V případě akutní infekce se pijí 4 sáčky, druhý den 3 a v další dny 1 sáček. Pokud ji při dlouhodobém užívání zapomenete vzít, nebo jí vezmete více, nic se neděje. D-manóza prostě pomáhá.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient