Luxusní bydlení 21. století

Bydlení v dnešní době musí splňovat podmínky i toho nejnáročnějšího uživatele. Musí obsahovat mnoho vymožeností usnadňujících život. Zásadní vývoj přinesla právě dnešní doba přinášející vysoký komfort bydlení. Nosí se třeba automatizovaná, chytrá domácnost. Nároky jsou kladeny na interiér i exteriér.

Snadná dostupnost

Dnes si chceme usnadnit život tím, že máme vše potřebné po ruce. Nemusíme dojíždět za nákupy, k lékaři ani za službami do vzdálených míst. Upřednostňuje se dostupnost zeleně s blahodárným vlivem na psychiku. Dokáže zachytit také spoustu prachu, alergenů a mnoho dalších škodlivin. Nové byty a domy tak musí splňovat požadavky bydlení 21. století. Mezi bydlením v bytě a rodinném domě je značný rozdíl. Pokud máme mnohem více volného času, můžeme jej věnovat různým aktivitám. V blízkosti bydliště tak chceme najít nejen obchodní centra, dostupnost MHD, lékaře, služby, zeleň, ale i sportovní centra a wellness.

Klid a pohodlí

Pokud chcete vstávat s výhledem do zeleně na park, golfové hřiště nebo bydlet v nízkoenergetickém domě, máte dnes mnoho možností. Nechybí ani domy na klíč, kdy nám odpadnou všechny starosti. Bydlení 21. století se nese v duchu pohodlí, příjemného interiéru i okolního prostředí, snadnou dostupností a patřičným luxusem. Je vhodné pro všechny věkové kategorie, pro mladé rodiny, seniory i lidi v produktivním věku toužící po aktivitě, ale i klidu a pohodlí.

Dostatek prostoru a světla

Bydlení 21. století prahne po dostatku prostoru a světla, ale i soukromí nerušené mnoha zvědavými sousedy. To můžete najít i v městském bytě. Díky originálnímu půdorysu a rozložení dispozic bytu na jednotlivé místnosti můžete mít lepší výhled. Prim hrají velká francouzská okna a terasy, množství denního světla nejen v obytných místnostech, ale i v kuchyních a koupelnách. Vše je doplněno o vhodné stínění. Současně je kladem důraz i na vyšší podíl venkovních pobytových ploch.

Elegance a prostor

Nosí se elegantní minimalistické zařízení s dostatek úložných prostor, vestavěnou šatnou a koupelnu ke každé ložnici. Důležité jsou designové doplňky vhodné pro každého podle vašeho výběru. Jde o to geniálně skloubit vysoce efektivní design s jeho účelností. Vracíme se ke kovu i k přírodním materiálům. Dřevo pochází z našich i exotických dřevin. Kvalita podlah či konstrukce dveří a zárubní se dnes vyznačuje špičkovou úrovní zpracování díky nejmodernějším výrobním postupům a novým technologiím. Jsme prostě nároční a upřednostňujeme, automatizaci, luxus, komfort a dostupnost všeho, co ve svém životě pokládáme za důležité.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient