Skvělý vánoční dárek? Vícedílné obrazy!

obrazy

Ať už chcete potěšit své blízké nějakým krásným a duchaplným dárkem nebo jen chcete vylepšit své bydlení, tak jste právě našli to, co jste hledali.

Vícedílné obrazy

Jednodílné i vícedílné obrazy udělají dojem, zaujmou a potěší.  Vybrat si můžete abstraktní obrazy, ale i obrazy s konkrétními motivy jako jsou třeba stromy, květiny či postavy. Rovněž se liší i počet dílů, od jednodílných až po pětidílné obrazy. Vícedílné obrazy jsou velmi moderní, zvláště ty s abstraktními motivy, ze kterých můžete cítit například pohyb, dynamiku a energii. To je unikátní vlastnost takovýchto obrazů. Když se nesoustředíte na konkrétní výjev, můžete uvažovat nad danou abstrakcí, co vám připomíná a jak na vás působí, přičemž na jiného diváka zase může působit docela jinak. Proto jsou tyto obrazy skvělé i do obývacího pokoje nebo kanceláře, kde se polemizací nad jejich smyslem můžete snadno zahájit rozhovor.

obrazy

Obrazy ručně malované

Všechny obrazy jsou ručně malované na kvalitním plátně a vybaveny závěsným systémem, který usnadní jejich umístění na zeď. Obrazy ručně malované jsou umělecké dílo, které obohatí domácnost, je vkusné a bude vypadat dobře prakticky kdekoli. V nabídce jsou jak barevné varianty v nádherných více i méně výrazných odstínech, tak v klasické černé, bílé a šedé. Můžete si tak vybrat obraz, který perfektně zapadne do zvoleného prostředí. Vícedílné obrazy nejsou vybaveny žádným ohraničujícím rámem a tak umožňují svému motivu “přelévat se” přes celou plochu všech dílů daného obrazu.

Ukažte svým blízkým, že vám na nich záleží a darujte jim něco speciálního. Ručně malovaný vícedílný obraz!

obrazy

obrazy 2

obrazy 3

obrazy 4

obrazy 5

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient