Všechny důvody k vraždě

“Ale tenhle je zaručeně ten pravej!” našeptávají touhy po lepších zítřcích.

Jenže u jednoho najednou zjistíte, že je to promiskuitní lhář s falešnou svatozáří. Další má třeba všechna P, ale taky zjišťujete, že je ještě Panovačný Pitomec. Takže zase nic.

Chvíli zkoušíte odhánění chlapů klackem, ale pak zase podlehnete svádivému pocitu, že se objevil On.

Skvělej sex, skvělý rande, pár průměrnejch líbaček na veřejnosti. Doma má pořádek. Dost značnej. Je to divný. Divný to přestane bejt ve chvíli, kdy otevřete skříň, kde je naházený její šatstvo i s botama v jednom chumlu a v prádelním koši v koupelně, jsou důmyslně schovaný její šminky, sprchový gely a další ženskej koupelnovej bordel.

Po vášnivým sexu místo snídaně, mu řeknete, že

“Seš nechutný hovado, který by nikdy nemělo mít ženskou, když si jí (do hajzlu!) vůbec neváží!”

Zabouchnutý dveře mu znemožní slyšet, že bulíte a klopýtáte poslepu ze schodů a zdravíte pro jistotu i sousedovic čokla, kterej je velikosti malýho batolete. Mobil, kterej vyzvání jako vzteklej ignorujete. A sama sobě slibujete, že mu nebudete ten telefon brát a smsky, který sviští jedna za druhou, rovnou BUDETE MAZAT!

Kurva a hajzl je to nejjemnější, co o něm vyslovíte. Navíc ta jeho je podle hadrů a šminek asi fakt kost, tak proč jí ten HAJZL! zahybá?!

V práci stojíte za houby a kolegyně vás několikrát taktně upozorňuje, že

“Máš fakt hodně voteklej nos a voči. Hrůza! Kdo ti umřel?”

Není to nijak důvěrná kámoška, ale zato děsná klepna. Mohla by na firmě roznášet fámy. Máte to u šéfa nahnutý, protože vášnivej sex s HAJZLEM!, byl vždycky tak dobrej, že pověstná dochvilnost bere za svý a teď to neni lepší, protože celý noci brečíte do polštáře a nebo do rukávu a spotřeba papírových kapesníků, signalizuje nejmíň malárii.

Šéf si vás zavolá na koberec a vy neumíte nic víc než pípnout

“Už se to nestane, šéfe.”

Po dvou dnech jednu sms otevřete.

“Já tě miluju. To, co si viděla, neni tak, jak si myslíš..

Dáte mu šanci. Večeře u něj doma při svíčkách. Romantika. Sex, sex a zase SEX! Špitá vám do ouška, že jeho žena zemřela při autonehodě. Jihnete. Tajete. Dáváte všechno a jste jak tajfun! On je tááák úžasnej! Zrovna si to rozdáváte na kuchyňský lince až drnčí sklenice a…

“Jeho mrtvá žena vchází do dveří. No nezabil byste ho, inspektore?!”
*

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient