Mužská cesta k lásce

Jsou věci, které pro ženu neudělá nikdo jiný než zamilovaný muž. Může se vám to zdát vtipné i přitažené za vlasy. Nemusíte se ho ptát, zda vás miluje. Mluví za něj skutky.

První dojem a fyzická přitažlivost

Fyzická přitažlivost je pro muže velmi podstatným faktorem a první dojem probouzí touhu. Ta způsobí, že z davu žen jste to třeba právě ona, po které muž zatouží. Nejde primárně o lásku na první pohled, ale o fyzickou přitažlivost.

Příjemné emoce

K fyzické přitažlivosti se pomalu začínají přidávat příjemné emoce k nové známosti. Jde o příjemné pocity ze setkání, z rozhovorů, které se mužům začnou více líbit a chtějí je prožívat častěji.

Souznění osobností

V této fázi muži zkoumají ženu jako celek, od fyzické přitažlivosti k příjemným pocitům ze setkání až k charakteru nové známosti. Pohrávají si s otázkou, zda jde o jejich ženu snů, zda je věrná, milující, optimistická, spolehlivá a zábavná. Zajímají se o charakteristiky, které od partnerky očekávají. To je rozhodující pro další krok.

Začíná vztah

Muž je zamilovaný se vším, co k tomu patří. Miluje ženu pro její krásu, charakter, vše, co se jí týká a co mu přináší radost. Je přesvědčen, že našel ženu, kterou hledal a rozhodne se vstoupit do vztahu. V této fázi to už muž bere vážně. Je spokojený, zamilovaný a připravený na další společné kroky.

Nebojí se ukázat slabost

Muž už není hrdina za každou cenu. Je to chlap, který vám řekne, že mu něco nevyšlo, že ho něco trápí, nebude hrát hrdinu za každou cenu tam, kde už to na hrdinství není. Miluje ji, důvěřuje jí a chápe, že láska už není jen o vytahování se, ale je o vzájemné podpoře. Pokud partner ukáže, že není absolutně dokonalý, je to znakem, že před vámi odhodil masku, plně vám důvěřuje a naplno miluje.

Vidí vás každý den krásnou

Vždy si najde možnost i příležitost, aby vám zalichotil, potěšil vás, usmál se na vás a řekl vám něco hezkého. Pochválí jakoukoliv maličkost a umí ji vyzvednout, aby vám dal najevo, že na vás má rád všechno. Je to velmi příjemné, protože takový muž miluje i to, že jste a dýcháte stejný vzduch.

Více štěstí i lásky

Záleží mu na tom, abyste s ním byla šťastná. Jde mu o váš úsměv na rtech prakticky 24 hodin denně. Chápe, že láska nejsou jen slova, ale činy, které toho druhého činí šťastným. Zamilovaný muž nejde podle receptu v časopise, ale podle vašich přání. Opravdu vás poslouchá a čte vaše přání mezi řádky. Je plný příjemných překvapení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient