Malování podle čísel z vás udělá malíře

Malování podle čísel

Vždycky jste si chtěli namalovat obraz, který si následně vyvěsíte v ložnici nebo v obývacím pokoji? Problém byl však v tom, že neumíte malovat? Dnes už to není žádný problém. Vyzkoušet můžete malování podle čísel, díky kterému se z vás stane opravdový malíř. Nepotřebujete na to žádný kurz malování a kreslení, stačit bude znát čísla.

Jak vybrat obraz, který chcete malovat?

V první řadě si najděte obchod či internetový e-shop, kde se tyto obrazy prodávají. Následně musíte začít přemýšlet nad tím, kde svůj obraz budete chtít umístit. Podle toho zvolte velikost. Máte-li menší prostor, není vhodné tak dávat příliš velký obraz. Pokud však máte místa více, nebojte se koupit i větší rozměr. Nejčastější rozměry těchto obrazů jsou 40 x 50 cm.

Následně zkuste začít přemýšlet nad tím, co byste chtěli na obrazu mít. Máte rádi přírodu? Zvolte obraz, kde jsou lesy, hory či jezera. Pokud máte rádi moře, naleznout můžete i obrazy s plážemi. Jestliže jste milovníci zvířat, na trhu existuje nespočetné množství obrazů se zvířaty. Ať už koně, kočky nebo psi. Někdy také můžete narazit na vtipné obrazy. Pokud máte rádi legraci, můžete zvolit i tyto vtipné obrazy. Jestliže jste ale seriózní, vyhněte se jim. Vybírejte tedy dle svého srdce. Bude to viset doma vám, a ne nikomu jinému.

Malování podle čísel z vás udělá malíře

Co balení obsahuje?

V jednom balení můžete najít plátno a ještě návod zvlášť, pokud byste z plátna nemohli nějaká čísla přečíst. Dále je v balení několik druhů štětců. Od těch tenkých až po hrubé, které využijete na větší plochy. V balení rovněž naleznete i barvičky, které jsou řádně očíslovány.

Jak začít s malováním?

Pod plátno si dejte kus krabice, abyste nic nezašpinili. Vezměte si kelímek, do kterého dáte vlažnou vodu na vymývání štětců. Vyberte si nějaké číslo a začněte malovat. Můžete postupovat, z jaké části chcete. Jak budete mít obraz hotový, nezapomeňte se podívat, zda jste vymalovali všechna políčka. Nakonec obraz nechte pořádně uschnout a zarámujte.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient