Jak jsem daroval wellness pobyt a užil si parádní relaxační víkend

wellness pobyty

Nedávno jsme s přítelkyní oslavili kulaté výročí a já jsem přemýšlel, jaký je k této příležitosti vhodný dárek. Šperky, bižuterie a romantické večeře už mám za ta léta vyčerpané, a když jsem narazil na nabídku wellness pobytů v Luhačovicích, měl jsem jasno. Zážitek, to je ten pravý dárek! Užili jsme si odpočinek a chvíle jen pro sebe, navíc daleko od Prahy.

Moderní hotel nás uchvátil

Moravské lázně Luhačovice nás přivítaly svým příjemným a klidným prostředím. Parkoviště v areálu a příjemný personál hned od prvního setkání nás ujistili, že nás čekají opravdu relaxační tři dny. Náš pokoj byl sice pouze „classic“, tedy ten nejzákladnější, který lázně nabízí, o žádné obyčejnosti zde ale nemůže být řeč. Čistota byla všude samozřejmostí a takové pohodlí, jaké pokoj poskytoval, nemáme ani doma.

Jídlo, bazén, masáž i jóga

Učarovalo nám místní jídlo. V restauraci nabízeli čerstvé a lokální pokrmy, pod bohatou snídaní, kterou jsme si dopřávali venku s pohledem na místní zeleň, se prohýbaly stoly. Oba večery jsme si zpestřili návštěvou lobby baru, kde jsme našli své oblíbené drinky. Co se procedur týká, užili jsme si vířivku, saunu i bazén. Přítelkyně si našla čas na jógu a chvíli kosmetické péče. To jde zcela mimo mě, já jsem raději zůstal o hodinu déle v bazénu.

Velmi mile nás překvapila nabídka venkovních procedur. Letní relaxační masáž v místním altánku byla přesně tím, co jsme v přívětivém počasí, které po celou dobu našeho víkendového wellness pobytu panovalo, chtěli zažít.

I okolí Luhačovic ukázalo své krásy

Protože nejsme z těch, kteří dokáží celé dny jen sedět na zadku, zapojili jsme do našeho pobytu i výlet do okolí. Prohlédli jsme si samotné Luhačovice, vyrazili do okolí obdivovat přírodu Bílých Karpat a vydali se i dále – na Valašsko. Celý víkend jsme zakončili na odpočinkové wellness terase, která se stala naším nejoblíbenějším místem v celém komplexu. Pokud tedy přemýšlíte nad tím, jak být jednou při kupování dárku originálnější, dárkový poukaz na wellness pobyt by vám mohl vytrhnout trh z paty.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient