Mnoho cest ke štěstí

Softshellová bunda

Každý z nás touží cítit se šťastně. Někomu se to i daří. Jaké je tajemství štěstí a kdy se budete cítit skutečně v pohodě? Různé cesty ke štěstí.

Touha po úspěchu a obdivu

Někdo potřebuje ke štěstí úspěch a pochvalu. Tvůrci s originálními nápady touží po obdivu. To jim dodává energii. Je třeba se proto obklopit lidmi, kteří jsou naladění na stejnou vlnu.

Vyhledávání výzev

Pracovití úderníci milují úspěch a vyhledávají výzvy. Umí soutěžit a snadno se nevzdávají. Stanovování nových cílů a jejich dosažení je zdrojem spokojenosti, radosti a štěstí.

Hlavně žádná nuda

Možná jsme plni energie a jsme štěstím bez sebe, pokud děláme radost druhým. Máme schopnost jiné rozveselit a málokdo se s námi nudí. Jsme sami sebou v centru dění a tak jsme šťastní.

Touha po dobrodružství

Rození dobrodruzi nepřestávají hledat krásy života, objevovat něco nového, cestovat a poznávat, aby se cítili naplněni. Prožívání každého okamžiku naplno jim dává pocit spokojenosti a naplnění.

Dobrý pocit

Někdo rád rozdává úsměv a pomáhá jiným v nouzi. To nás pak naplňuje štěstím. Jsme skvělí posluchači a dokážeme se vcítit do emocí ostatních. Štěstí tkví i v užitečnosti.

Touha po informacích

Intelektuální jedinci jsou spokojení, když mohou získávat nové informace. Potřebují být přijímáni ostatními a cítit lásku. Mají rádi nečekané chvíle a náhody, kdy se zbaví starostí a odreagují se.

Ve společnosti jako doma

Společenští lidé mají rádi různá setkání, poznávají nová místa a inspirují se zde. Potřebují, aby se stále něco dělo. Pak se mohou doma o samotě ponořit do svého nitra a vstřebávat inspiraci.

Touha po klidu

Někteří z nás potřebují, klid, ticho a uvolnění, pak se cítí šťastně. Pomáhá četba, poslouchání hudby i filmové komedie. Potřebujeme čas pro sebe a být sami se sebou. Samota nevadí a není cítěna jako osamění.

Touha po porozumění

Mnoho z nás touží po porozumění. Obdivujeme schopné lidi z různých oborů a rádi si s nimi povídáme. Potřebujeme někoho, kdo s námi sdílí podobné myšlenky i cíle. Pokud si získá naši důvěru, dovolíme mu vstoupit do soukromí. Jsme zodpovědní k sobě i jiným a pak záříme štěstím.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient