Toasty jsou oblíbené na mnoho způsobů

toastovač

Když se zeptáte dětí i dospělých na oblíbené rychlé jídlo, pravděpodobně se většina z nich shodne na párku v rohlíku a toastech. Málokdo je nemá rád alespoň v některé jejich podobě, a že jich je opravdu mnoho.

Na chuti záleží

Příprava je opravdu rychlá. Dva plátky toastového chleba naplníme tím, co máme rádi a zapečeme. Základní kombinace je tradiční verze toustů se šunkou a sýrem, existuje jich ale opravdu mnoho a navíc si často vymyslíme i úplně nové, podle toho, co naše lednička zrovna nabízí. Do toastů se hodí různé druhy salámů, camembert, paštika i mleté maso. Sladkou verzi pak získáme ve spojení s džemem, oříškovou pomazánkou, burákovým máslem nebo ovocem. V žebříčku top kombinací vede hawai toast se šunkou a ananasem. Ten je, podobně jako pizza se stejným názvem, jedněmi milován a druzí ho nemohou ani vidět. Receptů na přípravu je mnoho, nejdůležitější jsou ale naše chutě a to, co máme rádi my a naše rodina.

Výhodou je rychlost

Toasty připravíme rychle a snadno. Jsou skvělou svačinou do školy nebo na výlet, můžeme je jíst i studené. Když zvolíme vhodnou náplň, bez problémů vydrží v batohu i do druhého dne, ideální jsou trvanlivé salámy a sýry. Pro správné zapečení je potřeba kvalitní toustovač, jako je Sandwich toaster 3v1 od značky Orava. Nabízí 3 výměnné desky a tedy tři možnosti přípravy pokrmů v jednom přístroji. Kromě toastů i nadýchané vafle nebo grilované pokrmy, stačí jen vyměnit jeden typ desky za druhý. Desky se snadno udržují díky nepřilnavému povrchu, lze je mýt i v myčce nádobí. Výměna je jednoduchá, zvládnou ji i starší děti a své oblíbené toasty si tak mohou připravit i sami. Tepelně izolované držadlo i tepelná pojistka se postarají o bezpečné používání a světelná signalizace upozorní, když už je teplota tak akorát pro skvělý výsledek.

Příprava toustů je rychlá, nezapomeňte ale, že při ní rádi pomáhají právě děti. Nechte je vám pomáhat, společně strávený čas u vaření je smysluplný a jídlo vám všem bude mnohem více chutnat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient