Udělejte dětem radost a vezměte je do aquaparku

Udělejte dětem radost a vezměte je do aquaparku

Nevěnujete se dětem tolik, jako dříve? Pak byste mohli vymyslet společný výlet, který je nadchne. Zároveň na něm budete trávit spoustu času společně. Vezměte děti například do akvaparku. Víte, kde se nacházejí ty nejlepší akvaparky? Přečtěte si o nich více.

Akvapark v Olomouci

Pocházíte z moravskoslezského kraje? Pak můžete navštívit akvapark v Olomouci, kde si zadovádíte celá rodina. Jeho rozloha je 2 hektary. Má vnitřní i venkovní část, proto toto místo můžete navštívit kdykoli přes rok. Naleznete zde několik tobogánů. Jeden z nich je 123 metrů dlouhý. Patří k nejdelším v České republice. Rovněž zde najdete dětský koutek, restauraci a relaxační centrum.

Aqualand Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernější akvapark v české republice. Má 14 bazénů, 20 tobogánů a 24 saun. Je zde restaurace, která má opravdu bohatý výběr jídel. Nachází se v Pasohlávkách, což je přibližně 20 minut od Brna. Užívat si můžete vnitřní i letní areál s vodním barem. Dokonce zde můžete vyrazit i přes noc. Nabízí totiž ubytování Aqualand Moravia s prvotřídním servisem.

Akvapark Babylon v Liberci

Vyrazte do akvaparku s tématem malebného přímořského městečka s vysokým majákem. Akvapark Babylon je nově zrekonstruovaný a můžete se zde dokonce vydat do mořského světa. Zde se nachází pod vodní hladinou mnoho mořských živočichů a korálů. Můžete také zamířit do hotelu či na dokonalé wellness. Dokonce zde můžete navštívit bowling, 4D kino či Laser Game.

Aquapalace Praha

Bydlíte v hlavním městě České republiky a nechcete zajíždět někam daleko? Pak zvolte Aquapalace Praha. Nachází se zde vodní svět, saunový svět, wellness, hotel nebo fitness. Těšit se můžete na spoustu druhů tobogánů. Velmi populární je i divoká řeka, kterou navštěvuje největší množství lidí, a to různé věkové kategorie.

Vodní ráj Jihlava

Jedná se o akvapark, který není tak obrovský jako předchozí dva. Nebojte se však, že byste se žádné zábavy nedočkali. Najít zde můžete stometrový tobogán, divokou řeku a také perličková lůžka.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient