Bylinky prospěšné pro muže

muži

Pro podporu mužského zdraví i potence poslouží i přírodní prostředky v podobě bylin. Na co vsadit, když zrovna nechcete sáhnout po modré pilulce?

Potíže s potencí, erekcí nebo snížením libida trápí muže snad odjakživa. U mužů totiž s jejich sexualitou vše doslova stojí a padá. Odvíjí se od ní i celková spokojenost v ostatních oblastech života. Farmaceutické přípravky pro posílení erekce mají nežádoucí reakce organismu, zejména u osob se srdečními chorobami. Rostlinná afrodiziaka vrací mužům sebedůvěru, zvyšují touhu a zlepšují kvalitu sexu.

Guarana

Amazonská guarana neboli Paullinia cupana obsahuje 4x více kofeinu než káva. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, zdokonaluje prokrvení intimních partií, dodává novou energii a navíc posiluje libido. Můžete ji zakoupit ve formě tablet i čistého prášku a rozhodně stojí za vyzkoušení.

Kotvičník

Pro posílené touhy a dodání energie poslouží kotvičník zemní neboli Tribulus terrestris, který zvyšuje produkci testosteronu a výrazně posiluje potenci. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti nebo při zvětšení prostaty. Doporučuje se i na udržení svalové hmoty, pomáhá potlačovat stres, úzkost i deprese. Produkty většinou obsahují pomletou nať i plody.

Maca

Královská rostlina z And jménem Maca neboli Lepidium meyenii obsahuje neskutečně výživný komplex látek dodávajících tělu novou energii, má omlazují účinky a stimuluje i harmonizuje správnou tvorbu hormonů. Navíc poskytuje mužskému tělu dostatek zinku, který je nezbytný pro tvorbu pohlavních hormonů. Můžete koupit samotnou macu, nebo kombinaci s guaranou a kotvičníkem.

Indický ženšen

Ašvaganda neboli Withania somnifera je známá jako indický ženšen a dá vám doslova sílu hřebce. Používá se po staletí pro zlepšení tělesné kondice, svalů, fyzické zdatnosti i pohlavní svěžesti. Podněcuje silnou vášeň a touhu, má omlazující účinky v oblasti sexuálního života a podporuje fyzickou i psychickou kondici. K dostání je v tabletách, kapslích i prášku.

Pravý ženšen

Ženšen pravý neboli Panax ginseng je kořenem života, který má tonizující účinky, které celkově podporují vitalitu a imunitu. Je prospěšný pro doplnění energie, zvýšení vytrvalosti a podporu sexuální touhy v jakémkoliv věku. Prodává se ve formě tablet, kapslí i prášku. Jemně mletý ženšenový kořen se používá i na přípravu čaje.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient