Skládací přepravky – chcete kvalitu, Schoeller Allibert je ta správná volba

Skládací přepravky

Pokud chcete efektivně snižovat své náklady, je potřeba redukovat náklady při skladování a přepravě svých produktů. Trh nabízí spoustu druhů různých přepravek, ale z dlouhodobého hlediska vychází nejlépe plastové skládací přepravky od světového výrobce plastových obalů Schoeller Allibert.

Skládací přepravky

Skládací přepravky, jak už z názvu vyplývá, mají tu přednost, že se v případě aktuálního nevyužití dají velmi jednoduše složit. Díky tomu pak ve skladech a výrobních halách nezabírají zbytečné místo. Podobně je tomu při přepravě zboží, potravin a dalších drobných předmětů. Skládací přepravky, již využívají mnohé menší i větší firmy, jsou k dispozici v několika velikostech. Obdélníkový tvar umožňuje do přepravky uskladnit i atypické tvary zboží. Skládací přepravky jsou navrženy tak, aby byly vzdušné a pevné. S plastovými skládacími přepravkami se dá snadno manipulovat a jsou stohovatelné, čímž výrazně šetří prostor.

Nejvhodnějším produktem v této oblasti je přepravka Prelog. Důležitou nespornou výhodou plastových skládacích přepravek je jejich prodloužená životnost. Přepravky a kontejnery z jiných materiálů mohou časem začít rezivět, trouchnivět nebo ztrácet ze svých původních vlastností. Plastové skládací přepravky jsou ovšem vyrobeny z pevných, odolných a certifikovaných plastů, a proto se nemusíte obávat negativních reakcí. Schoeller Allibert samozřejmě bere ohled i na životní prostředí, skládací přepravky jsou 100% recyklovatelné na konci jejich životnosti.

Plastové skládací přepravky lze využít jak v automobilovém průmyslu, tak i v průmyslu potravinářském, nápojovém, v průmyslové výrobě nebo v zemědělství. Díky praktickým skládacím přepravkám jsou jejich produkty ve větším bezpečí, a to jak ve skladech, tak i při samotné přepravě ve vozidlech a dalších dopravních prostředcích.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient