Vyrazte za teplem i v zimě

Vyrazte za teplem i v zimě

Nebaví vás chladné, deštivé a někdy dokonce i mrazivé počasí? Vydejte se na dovolenou tam, kde je teplo i v zimním období. Můžete si tak vychutnat teplé sluneční paprsky, písečné pláže a koupání v moři. Kde se tato místa nacházejí? Následujte nás a podívejte se, jaká z míst jsou nejhezčí.

V Thajsku je celý rok kolem 30 °C

Prvním místem, které se nejčastěji navštěvuje v zimě je Thajsko. Tento stát se nachází v Asii, a proto cesta sem je poměrně zdlouhavá. Stojí však za to. Užijete si zde masáže, koupání v moři, potápění, výlety na skútru nebo zábavný noční život. Líbit se vám bude na nádherném ostrově Krabi, kde se nachází mnoho nádherných pláží. Za zmínku stojí také Koh Samui, Koh Tao a Koh Phi Phi. Navíc jsou v Thajsku velmi příznivé ceny a cokoli pořídíte jen za pár korun.

Procestujte Sri Lanku

Kapverdy

Kapverdy jsou ostrovy v Atlantském oceánu u západního pobřeží Afriky. Můžete zde vidět spoustu zajímavých historických míst a překrásných pláží. Navštivte zátoku Buracona, která patří k chráněné krajinné oblasti. Vydejte se také k solnému jezeru Salinas, které má velmi podobné vlastnosti jako Mrtvé moře. Počasí se vůbec nemusíte bát. Na Kapverdách je také tropické počasí po celý rok jako v Thajsku.

Procestujte Sri Lanku

Máte rádi čaje? Vydejte se do destinace, která je pěstováním a zpracováním čajů nejznámější. Těšit se můžete na rozlehlé čajové plantáže, kde se navíc dozvíte, jak pěstování probíhá a co se s čajem děje následně. Půjčte si skútr a procestujte zbytek Sri Lanky. Zdejší místo je také proslulé výskytem velryb, které lze z lodi pozorovat. Obvyklé jsou sloní sirotčince, kde se můžete na slonovi také svézt nebo se s ním jen vyfotit.

Dominikánská republika

Posledním tipem je Dominikánská republika. Jedná se o ráj v potápění a šnorchlování. Je zde bohatý podmořský život. Dále pak se tady nacházejí nádherné pláže s bílým pískem, které vás jistě uchvátí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient