Moderní koupelny

Moderní koupelna – inspirace od společnosti Dorint DG Centrum

Při zařizování nebo rekonstrukci moderní koupelny mnohdy dlouze vybíráte jednotlivé kusy zařízení i koupelnového nábytku. Přemýšlíte o tom, jak moderní koupelna vypadá, a chcete, aby ta vaše byla luxusní, elegantní a funkční. Ale kde se pro moderní koupelnu inspirace hledá? 

Společnost Dorint DG Centrum se specializuje na luxusní koupelny, ve kterých se snoubí revoluční koupelnový design, maximální pohodlí a špičková estetika zároveň. U naší společnosti získáte nejkvalitnější zařizovací předměty a nejnovější technologie od špičkových evropských výrobců.

Moderní koupelny – proč od společnosti Dorint DG?

  • individuální přístup ke každému zákazníkovi, vstřícnost, kreativita, promyšlenost, vysoká odbornost, praktické zkušenosti, precizní provedení prací, profesionalita, dobré vztahy se zákazníkem i dodavateli jsou u společnosti Dorint DG Centrum samozřejmostí
  • společnost Dorint DG Centrum si najde řešení pro každou moderní koupelnu
  • navrhne a zrealizuje malé moderní koupelny v bytech i prostorově a materiálově náročné luxusní koupelny v rodinných domech, vilách či hotelech
  • moderní koupelny společnosti Dorint DG Centrum mají jedinečný neotřelý design, který jen tak někde nenajdete
  • společnost Dorint DG Centrum nabízí jen prověřené výrobky a technologie od špičkových evropských výrobců

Moderní koupelna – odborníci ze společnosti Dorint DG Centrum vám pomohou

Moderní koupelna z dílny společnosti Dorint DG Centrum nebude nikdy tuctová. Jsou vždy promyšleně navržené, pečlivě vypracované do posledního detailu a dokážou beze zbytku splnit vše, co od nich náročný zákazník očekává. Konkrétní možnosti pro luxusní koupelny představuje fotogalerie plná návrhů a inspirace pro jejich vybavení. Stačí se podívat.

Pokud nechcete zůstávat jen u inspirace, navštivte showroom společnosti Dorint DG Centrum v Praze na Žižkově. Její profesionálové v čele s jednatelem společnosti Ing. Milanem Plášilem na základě Vašich představ a přání dokáží navrhnout a vytvořit optimální a plně funkční moderní koupelny. Vše propočítají a zvolí to nejvhodnější řešení.

V jejich vzorkové prodejně naleznete například koupelnové radiátorydeskové radiátory, luxusní sprchové kouty, luxusní baterie, volně stojící vany, rohové vany, luxusní obklady a mnoho dalšího sortimentu, který byste v moderní koupelně mohli potřebovat.

Návštěva showroomu je dobrá inspirace pro moderní koupelny

Dokonale designově provedené luxusní koupelny nabízí fotogalerie společnosti DG Dorint Centrum na webových stránkách, ale inspirovat se můžete také v nově otevřeném koupelnové studio společnosti v Praze na Žižkově. Zde se vaše inspirace pro moderní koupelny stane skutečností.

Uvidíte na vlastní oči, že moderní koupelny společnosti Dorint DG Centrum mají šmrnc a spoustu úžasných funkcí, přesvědčíte se o kvalitě a propracovanosti materiálů, prohlédněte si luxusní koupelnový sortiment v originálních a neotřelých designech.

Navštivte schowroom společnosti Dorint DG Centrum v Praze na Žižkově a využijte služeb profesionálů, kteří dokáží proměnit Vaši koupelnu v centrum domácí relaxace.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient