Vjezdové brány a garážová vrata plní praktickou i estetickou funkci

Brány, vrata a ploty jsou prvním vstupem do vašeho domova. Mohou reprezentovat, zvelebovat dům a samozřejmě plní kromě estetické funkce i tu praktickou. Na vjezdové brány a garážová vrata jsou ve firmě BVP Urban experti. Na trhu jsou již přes 20 let a charakterizuje je vstřícný přístup, rychlé dodání a kreativita při řešení komplikovanějších zakázek.

Výsledkem jejich práce je špičkové řemeslné zpracování, použití kvalitního materiálu za příznivé ceny a individuální přístup ke každému klientovi, jeho potřebám, přáním a rozpočtu. Samozřejmostí je prvotní konzultace a následné rychlé vyřízení zakázky. A jaké služby a produkty firma BVP Urban nabízí?

Na vjezdové brány jsou experti

Vjezdové brány jsou ve firmě BVP Urban tou nejčastější zakázkou. V rámci realizace vycházejí svým klientům maximálně vstříc. Poradí, jaký typ brány se hodí k jejich domu a dispozicím nejlépe a provedou kalkulaci nákladů s ohledem na výběr materiálu tak, aby odpovídala klientovým možnostem.

U Firmy BVP Urban najdete v rámci vjezdových bran široký výběr typů a designů. Každá brána by měla svým vzhledem doplňovat plot a objekt, ke kterému náleží. Zároveň musí zaručovat uživatelský komfort pro vjezd a zároveň zajistit bezpečí objektu. Tyto typy vjezdových bran patří mezi nejžádanější.

vjezdové brány
vjezdová brána
vjezdové brány posuvné

Samonosné brány bez zbytečných stavebních zásahů

Samonosné brány jsou řešením pro ty, kteří se chtějí vyhnout větším stavebním zásahům u pozemku. Otevírají se totiž do strany-tedy kopírují oplocení a nezabírají prostor. Nepotřebují kolečka, neboť jsou vybaveny pohonem a ovládáním umístěným ve sloupku. Její výhodou je nepochybně jednoduchá stavební příprava, bezbariérovost a snadná údržba. V případě jakýkoliv problémů lze samonosnou bránu přepnout do manuálního ovládání a manipulovat s ní ručně.

Posuvné brány se hodí do každého objektu

Díky své stabilní konstrukci jsou posuvné brány doporučovány k rodinným domům i budovám v průmyslových sektorech. Opět se dá vybrat mezi širokou škálou stylů a designu tak, aby se posuvná brána co nejvíc hodila k budově. 

Garážová vrata pro vás na míru

Máte malou garáž a potřebujete ušetřit co nejvíce místa? Nebo naopak pro vás není prostor problém, ale zároveň se nechcete pouštět do složitějších stavebních úprav? Pro každý případ je tu firma BVP Urban a jejích garážová vrata přímo pro vás.

garážová vrata
garážová vrata výklopná
garážové vrata

Sekční garážová vrata izolují i chrání

Jednoduchá, elegantní a praktická. Tak by se dala charakterizovat sekční garážová vrata. Během manipulace nejsou hlučná a navíc skvěle izolují teplo, a to díky výplni polyuretanové pěny, která se nachází v jednotlivých lamelech. To zajišťuje vysokou tepelnou a zvukovou izolaci, což ocení motoristé zvláště v zimních měsících.

Garážová vrata dvoukřídlá pro milovníky klasiky

V Čechách se garážová vrata dvoukřídlá stále drží na vrcholu popularity. Jedná se o klasické řešení pro mnoho majitelů aut, kteří ocení tiché zavírání a otevírání, tradiční vzhled s moderními funkcemi a také finanční dostupnost. Jsou bytelná, bezpečná a ve většině případů se s nimi manipuluje manuálně.

Rolovací garážová vrata šetří prostor

Minimální stavební úprava a maximální využití okolního prostoru. To jsou důvody, proč si klienti vybírají rolovací garážová vrata. Tento typ garáže nepotřebuje práh a je vybaven elektropohonem. Jsou vybaveny blokací proti vloupání a je pro ně charakteristické jednoduché ovládání a bezpečná manipulace.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient