Ve studiu Masáže Praha uleví bolavým svalům a zklidní mysl

Každý z nás by si v této uspěchané době měl dopřát chvíli klidu a věnovat se pouze sám sobě. Taková relaxace bude mít o to větší účinek, když se svěříte do rukou odborníka, který vám pomůže odstranit všechny nashromážděné bloky, harmonizuje energii v těle a dostane vás do meditativního stavu. To všechno dokážou zkušené masérky ze studia Masáže Praha.

masáže Praha 2
masáže Praha 1
masáže Praha

Jak bude návštěva ve studiu Masáže Praha vypadat?

Masáže Praha jsou oázou klidu a relaxace v pražských Vršovicích, pohodlně dostupné z centra městkou hromadnou dopravou i autem. Po příchodu se vás ujme sympatická a zkušená masérka, která vás usadí v masážní místnosti. Ještě před samotnou procedurou s vámi provede vstupní anamnézu, v rámci které se vás zeptá na současný stav, co chcete řešit, jaké bolesti vás trápí, zdali jste nedávno neprodělali operaci. Pak se zeptá na vaše představy o masáži, a jaký je váš záměr, s kterým na masáž přicházíte.

Podle toho vyhodnotí, jaký typ masáže se pro vás hodí a na co se bude soustředit. Právě proto jsou masáže ve studiu Masáže Praha individuální a přizpůsobené na míru každého klienta. Celou masáž si užijete ještě víc díky použití kvalitních aromatických a éterických olejů uvolňujících pokožku i svaly. Po proceduře si budete moci odpočinout a nechat doznít účinky masáže. K této závěrečné relaxaci vám masérka připraví i detoxikační čaj. Masáže Praha se mohou pochlubit širokou nabídkou technik s léčivým, ochranným a podporujícím potenciálem. Zde vám představíme jedny z nejoblíbenějších procedur.

masáže Praha 4
masáže Praha 5
masáže Praha 6

Masáže Praha a jejich reflexní terapie

Několik tisíc let stará technika, která původně vznikla v Asii. Reflexní terapie je založena na masáži a stimulaci určitých ploch na těle, nejčastěji na nohou. Může se ale týkat i rukou, kotníků, hřbetů ruky a prstech na nohou. Tyto plosky jsou propojené nervovými zakončeními s jednotlivými orgány a částmi těla.

Činnost orgánů a jednotlivých částí těla lze léčit právě tlakem na dané body. Masérky ze studia Masáže Praha ví, na jakou část plosky chodidla se mají v rámci daného problému zaměřit. V rámci reflexní terapie se mohou body stimulovat či uklidňovat. A to podle toho, jestli příslušný orgán potřebuje dodat energii, či je naopak přetížen, bolí a potřebuje zklidnit.

Masáže Praha nabízejí masáž lávovými kameny

I tato technika vznikla už před tisíci lety. Lávové kameny se nahřejí ve speciální nádobě a poté jsou přikládány na tělo, konkrétně na důležitá energetická centra zvaná meridiány. Ty bývají často zablokovány a masáž lávovými kameny dokáže taková místa uvolnit.

Kameny byly ze sopky vyvrženy ve formě horké hmoty a později se uzavřely a ochladly. Léčivé energetické vibrace v nich však zůstaly. Masáž lávovými kameny má mnoho benefitů. Ulevuje bolavým svalům, okysličuje krev, prokrvuje cévy a pozitivně působí na lymfatický systém.

Ajurvédskou masáž si ve studiu Masáže Praha užijete

Mezi další tradiční techniky se řadí i ajurvédská masáž. Ta se v původním indickém léčitelství praktikuje již přes 5000 let a mnoho příznivců si našla i u nás. Přesně mířené a jemné doteky v rámci ajurvédské masáže nasměrují energii tím správným směrem a dochází tak k harmonizaci celého těla.

Během ajurvédské masáže jsou masírovany nejen svaly, ale i klouby. Tím se vylučují toxiny uložené hluboko ve svalech a je nastartován detoxikační proces. Tato masáž podporuje funkci lymfatického systému a vyrovnává krevní tlak. Dokonce zlepšuje činnost orgánů a pozitivní účinky se odrazí i na  kvalitě pokožky. Ajurvédská masáž přispívá k regeneraci a podporuje přirozené samoléčbné schopnosti těla.

Dornova metoda v nabídce Masáží Praha

Dornova metoda je relativně moderní procedura z Neměcka, kterou rozvinul Dieter Dorn. Ten se jí původně učil od místního sedláka a po jeho smrti tímto způsobem i bez lékařského vzdělání pomáhal lidem. Nakonec se o tento způsob rehabilitace začali zajímat i lékaři a později oficiálně vznikla Dornova metoda.

Díky Dornově metodě se vrací klouby a obratle na své místo. Je to velmi jemná manuální terapie, kde hraje roli i ten nejmenší milimetr. Statika těla se poté vyrovnává, tělo se vrací zpět do původního stavu. Tato procedura ulevuje od chronické bolesti zad, kyčlí, pomáhá v případě skoliózy, bolesti hlavy a kolen.

masáže Praha 7
masáže Praha 8
masáže Praha 9

Individuální péče je ve studiu Masáže Praha samozřejmostí

Masáže Praha se soustředí na individuální přání a potřeby každého klienta. Masérky provádějí relaxační a antistresovou masáž hlavy, obličeje, šíje, zad, ale i paží, břicha, nohou a chodidel. Ať už přijdete s akutním problémem, či chcete pomoci od chronických problémů, jsou tu pro vás.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient