Průmyslové váhy pomáhají optimalizovat provoz a snižovat náklady

Každý majitel firmy si pravidelně klade otázku, jak minimalizovat rizika, která s sebou nese obor jeho činnosti, zamezit zbytečným ztrátám a zároveň dosáhnout co nejvyššího zisku. Vždy je samozřejmě nutné volit strategii na míru konkrétnímu podnikatelskému odvětví a brát v potaz celou řadu faktorů. A stejným problémem se zabývají i vedoucí pracovníci velkých společností.

Pro přepravní společnosti jsou důležité spolehlivé dopravní prostředky a dokonalá organizace

V naší přepravní společnosti je každodenním chlebem zajišťování přesunu zásilek z bodu A do bodu B. Často se jedná o místa vzdálená několik stovek či dokonce tisíců kilometrů, výjimkou není ani realizace transportu přes oceán. V takovém případě ovšem spolupracujeme s další společností, která se zabývá lodní dopravou. Vlastními prostředky řešíme výhradně silniční dopravu realizovanou našimi nákladními vozy. A samozřejmě je v našem zájmu udržovat vozový park v co nejlepším stavu. Zároveň je však nutné zajistit, aby automobily nevyrážely na cestu s nenaplněnou kapacitou. Nezbytné ale je zabránit i jejich přetížení; nadměrná hmotnost nákladu za prvé způsobuje předčasné opotřebení automobilu a zvyšuje riziko nehody, za druhé v případě kontroly hrozí nemalé sankce.

Žádný dopravce se neobejde bez kvalitní průmyslové váhy

Průmyslové váhy jsou pro dopravce nepostradatelné. Průmyslová váha poskytne dokonalou kontrolu nad vytížením jednotlivých vozidel. V našem případě je samozřejmě využívána autováha. A nemůžeme si vynachválit tu od Tenzony. Společnosti, které využívají letadla, se zase neobejdou bez tenzometrické váhy. A stejně je tomu u železničních společností. Tenzometrická váha je vždy řešena přímo na míru dle potřeb konkrétního přepravce. A i tenzometrickou váhu dokáže Tenzona dodat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *