Skvrny a dírky na dětském oblečení vyřeší nažehlovací obrázky

Nejsem si jistá, po kom vlastně ten náš syn je, nicméně pravidelně se vrací domů s roztrhanými kalhotami či fleky, které nejdou vyprat žádným odstraňovačem skvrn. Nejdřív jsem se na něj za každý takový problém zlobila, ale pak jsem došla k závěru, že nemá smysl si dělat vrásky kvůli takovým malichernostem. Řešení totiž stojí jen pár desítek korun.

Zná to zřejmě každá maminka. Koupí se drahé kalhoty či pěkná košile a dítě, jako by vědělo, že má na sobě něco drahého, hned první den přijde s malým flíčkem či dírkou. Co s tím? Oblíbila jsem si nažehlovací obrázky.

Nažehlovací obrázky pro našeho malého fotbalistu

Dírka jde někdy zašít, jenže pak na sebe zbytečně poutá pozornost. Skvrnu jsem kolikrát zkoušela vybělit, ovšem potom na místě zůstal bílý flek. Nakonec jsem sáhla po naprosto jednoduchém a téměř bezpracném řešení. Nakoupila jsem nažehlovací obrázky a jakékoliv drobné znehodnocení oblečení jimi zakrývám. Není to složité, obrázek stačí opravdu jen nažehlit.

Výběr motivů je skutečně obrovský, jelikož my máme doma fotbalistu, obvykle vybírám něco s motivem fotbalového míče. Pro slečnu by se hodily zase něžné květinky, jednorožci apod. Obrázky stojí pár desítek korun a bývají skutečně povedené. Jednou se nám stalo, že syn nažehlovací obrázek někde ztratil, zřejmě jsem ho špatně zažehlila. Při té ceně mě to ovšem nemusí až tolik mrzet.

Nově jsem si oblíbila také reflexní nažehlovací obrázky

Aktuálně jsem nakoupila novou zásobu nažehlovacích obrázků, na e-shopu Altima.cz mě zaujaly ty v reflexním provedení. Syn chodí do školy kousek po silnici, nemáme zde chodník, a proto jsou reflexní prvky důležité. Reflexní pásky kolikrát zapomněl doma, s nažehlovacím obrázkem se mu nic takového nestane. Vyřeším tím dvě věci najednou – zakryju dírku či flek, a ještě zvýším bezpečnost syna cestou do školy. Nažehlovací obrázky rozhodně doporučuji všem maminkám!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *